Stalkture
  1. Homepage
  2. securitymonitoring

#securitymonitoring hashtag

Posts attached with hashtag: #securitymonitoring

DSG Security (@dsg.security219) Instagram Profile Photo
dsg.security219

DSG Security

DSG Security

International Peace Day, sometimes called World Peace Day, seeks a global cessation of violence and war. Each year on this day, celebrations are held in hundreds of countries, all with the same goal in mind to stop war and violence. Created and sponsored by the United Nations, this day seeks to end war, starting today. #SecurityMonitoring

Advanced Alarm & Fire Inc. (@advancedalarmfireinc) Instagram Profile Photo
advancedalarmfireinc

Advanced Alarm & Fire Inc.

This is what's called a double fire safety fail. #securitymonitoring http://advancedalarmandfireinc.com

Pinnacle Security (@pinnacle_security) Instagram Profile Photo
pinnacle_security

Pinnacle Security

Don't wait until you need crucial footage of a crime or accident to consider updating your video surveillance equipment. We don't provide the equipment, but we provide remote coverage of your facility and location 24/7. Upgrade and contact us for your surveillance needs. #securitymonitoring

Albascan LTD - Sisteme Sigurie (@albascan_ltd) Instagram Profile Photo
albascan_ltd

Albascan LTD - Sisteme Sigurie

Albascan LTD - Sisteme të Avancuara Sigurie

Produktet e serisë Profesionale UNV janë të dizejnuara për përdorim në: 🏢Institucione të rëndësisë së veçantë 🏟Stadiume 🚧Parking 🎡Vende argëtimi 🏭Magazina 📹Kamerat mundësojnë: ☣️Pamje panoramike deri në 180°. ⚛️Imazhe në cilësinë më të lartë HD. 🌡Funksionim normal edhe në temperaturat ekstreme -30°C ~ 60°C. 🔎Mund të zmadhojnë maksimalisht dhe të ndjekin 5 objekte të vogla njëkohësisht. 🔉Janë të pajisura me mikrofon dhe bokse. ♦️AlbaScan ofron për ju cilësinë më të lartë të kamerave me çmimet më të arsyeshme. Për çdo informacion shtesë ose pyetje mund të na kontaktoni në adresën e email- it: 📧 sales@albascan.com.al ose në numrin: 📲 0696565085. . . . . #securitymonitoring

Albascan LTD - Sisteme Sigurie (@albascan_ltd) Instagram Profile Photo
albascan_ltd

Albascan LTD - Sisteme Sigurie

Albascan LTD - Sisteme të Avancuara Sigurie

Ura elekromagnetike e kontrollit i përmbush të gjitha kërkesat tuaja të sigurisë.✅ Ajo është e aftë të detektojë: 🔫 Armë zjarri 🔪Thika 💣Granata dore 🖊Plumba 🚬Çakmak 📲Celularë ✅Ura e kontrollit është e pajisur me Çertifikatë: CE, TUV, UL, CSA, EMC, British Standart. 💯 Përdoret në: 🛩Aeroporte 🛳Porte 🏢Burgje 🏫Godina qeveritare 🏦Banka 🏩Spitale 🏬Hotele 🏭Fabrika Për çdo informacion shtesë ose pyetje mund të na kontaktoni në adresën e email- it: 📧 sales@albascan.com.al ose në numrin: 📲 0696565085. . . . . #securitymonitoring

Albascan LTD - Sisteme Sigurie (@albascan_ltd) Instagram Profile Photo
albascan_ltd

Albascan LTD - Sisteme Sigurie

Albascan LTD - Sisteme të Avancuara Sigurie

UNV PTZ Dome Camera ofron zoom optic deri në 22x dhe fokusim më të shpejtë. 🔎 Struktura e kameras mundëson një instalim të thjeshtë.🔧 E pajisur me teknologjinë inteligjente për kontrollin e shpërndarjes së temperaturës.🌡 🔅12 megapixel 🛠Rezistente ndaj sulmeve vandale. 🌡Funksionon normalisht në ambiente me temperatura -20°C ~ 50°C. 🏘E përshtatshme për ambiente të brendshme. Për çdo informacion shtesë ose pyetje mund të na kontaktoni në adresën e email- it: 📧 sales@albascan.com.al ose në numrin: 📲 0696565085. . . . . #securitymonitoring

English Turkish