Stalkture
  1. Homepage
  2. poezia

#poezia hashtag

Posts attached with hashtag: #poezia

Martín Zúñiga Chávez (@zunigachavezmartin) Instagram Profile Photo
zunigachavezmartin

Martín Zúñiga Chávez

Ñapa Rosaspata

"La sabiduría consiste en encontrar el sitio desde el cual hablar". José Watanabe. #poezia

✨Polnočné Myšlienky✨ (@polnocne_myslienky) Instagram Profile Photo
polnocne_myslienky

✨Polnočné Myšlienky✨

Tie spomienky čo ma z vnútra zožierajú🙄 ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ #poezia #✨

Thënie dhe shkrime madhështore (@thenie_shkrime_madheshtore) Instagram Profile Photo
thenie_shkrime_madheshtore

Thënie dhe shkrime madhështore

Prishtinë, Kosovo

„Të gjithë ne kemi talente të ndryshme dhe gjëja më egoiste që mund të bëjmë është të ndihmojmë dikë tjetër. Pse është egoiste? Sepse përfiton vetë ndjenjën e mirë. Ndjenja që unë marr kur ndihmoj të tjerët, nuk krahasohet me makinat, shtëpinë e madhe apo me çdo gjë tjetër që unë kam. Suksesi ka të bëjë pikërisht me ndihmën që ne i ofrojmë të tjerëve“⠀ ⠀ #poezia

Úlomky duše (@ulomkyduse) Instagram Profile Photo
ulomkyduse

Úlomky duše

Klagenfurt

Kto som?😮 ➡️ . Volám sa Betka Gajarská a keďže Vás tu v poslednej dobe pribudlo, tak sa rada predstavím. . ✍🏻Som autorka knihy Úlomky duše a pravidelne na profile @ulomkyduse uverejňujem citáty s bozkami poézie a každodennosti života. . 📖v knihe sa však nenachádzajú citáty, ale BÁSNE, ktoré sú mojou vlastnou tvorbou. 👑som tiež optimistka a verím v dobro v ľuďoch. . A teraz vy, napíšte do komentárov, akí ste VY a prečo sledujete profil @ulomkyduse ❤️s láskou Betka. @betkagajarska . . . #poezia #poezia

Nedriteneqiririt (@nedriteneqiririt) Instagram Profile Photo
nedriteneqiririt

Nedriteneqiririt

Pristina

Takimi!🌹 I rri natyrës i dorzuar, shiu i saj të më laj pres në shi ta shoh atë! Oh sytë e mi më tradhtoni të paktën mua mos e shihni atë në bukuri Se si t'ia bëj ti qëndroj pran nuk e di! Shpirt i lagur, i ngurosur n'rrugë t'qytetit, dërgoj letrën hej e dashur unë kam ardhur e marr prapë! Prit! Prit i dashur se do vijë. Tash do vjen, e pres papritur! nuk kam zjarrmi, shiu më ka ftoh as kjo cigare me tym s'më ngroh. Nga kapela flokët s'më janë prishur por nga ky shi që bie rrëmbyshem lulet duke u ujitur, shoh njerëz nën umbrella mendoj me vete, po këta pse s'dojn të rritur?! Ndëgjoj takat them me vete ajo do dali! pash një vajzë tjetër, por asaj në takim si është dal djali. Qau shumë me natyren bashkë! Me pritjen t'em të gjatë thash me vete! Me të këtë takim t'vetmuar mos e kemi të përbashk't?! Ja e dashura ime doli, njelmtësia ishte ajo që ngjau! Bukuria më la të shtangur, të tërin më thau. Ndëgjova zë më fal i dashur ç'ke që m'shikon? Më merr për krahu! Nuk u mora veshë kështu me sytë! por të gjorët nuk kan faj çfarë ka krijuar kështu Zoti, në të gjendën tërë bukuritë. flasin të tjerët, lëshojnë ca llafe tu vrapu shikoj sa t'mirë, por s'po kuptoj asgjë nga ky djali! si s'blen umbrell që ky shi të mos i lagi! @nedriteneqiririt ❤️🌹 . . . . . . . . . . . . a

Bruna Ferraz (@brunadof) Instagram Profile Photo
brunadof

Bruna Ferraz

Eu amo escrever, me sinto livre quando as ideias tomam forma, tomam sentido, quando eu posso compartilhar com as pessoas aquilo que está no meu coração, receber os Feedbacks, falar ao coração das pessoas aquilo que é relevante pra mim, quando alguém se identifica e compartilha comigo de uma ideia, sensação, opinião, pertencimento, identificação! Escrevo pq acho ser uma forma de me ligar as pessoas... . Escrevo pq é onde minha arte se manifesta e abre alas paras novas formas de fazer arte em mim... e pra todos!✏️♥️ . Escrevam...comigo! ⌨️ . . . #poezia

🌸 Molly poetry 🌸 (@molly_poetry) Instagram Profile Photo
molly_poetry

🌸 Molly poetry 🌸

🌸🌸🌸 #poezia

English Turkish