Stalkture
  1. Homepage
  2. hondapetalingjaya

#hondapetalingjaya hashtag

Posts attached with hashtag: #hondapetalingjaya

Shahri @ charlie (@charlie_tronz) Instagram Profile Photo
charlie_tronz

Shahri @ charlie

Kuala Lumpur, Malaysia

" Esok pasti ada tetapi esok belum pasti untuk kita. Beringat-ingatlah untuk menghadapi esok yang pastikan mendatang " . . Alhamdulillah . Selesai deliver HONDA CITY E kepada MR SURESH. Terima kasih kerana mempercayai saya selaku penasihat jualan anda !!😎 . . JOM GUY BELI HONDA BULAN NI OFFER MENARIK MENANTI ANDA ..DISKAUN SEHINGGA RM 10,000* WOWWW!😱 . . 017-2741654 (SHAH) . 017-2741654 (SHAH) . petalingjaya

Shahri @ charlie (@charlie_tronz) Instagram Profile Photo
charlie_tronz

Shahri @ charlie

Kuala Lumpur, Malaysia

" Jangan pernah menitiskan air mata ketika kalah. Kekalahan itu mengajarkan padamu bagaimana cara meraih kemenangan - usain bolt , jerantut Pahang. " . . Alhamdulillah . Selesai deliver HONDA JAZZ Passion RED kepada En haziq. Terima kasih kerana mempercayai saya selaku penasihat jualan anda !!😎 . . JOM GUY BELI HONDA BULAN NI OFFER MENARIK MENANTI ANDA ..DISKAUN SEHINGGA RM 10,000* WOWWW!😱 . . 017-2741654 (SHAH) . 017-2741654 (SHAH) . petalingjaya

Shahri @ charlie (@charlie_tronz) Instagram Profile Photo
charlie_tronz

Shahri @ charlie

Kuala Lumpur, Malaysia

"Jangan terlalu bergantung pada siapa pun di dunia ini. Bahkan bayanganmu pun akan meninggalkanmu saat kamu tengah berada di kegelapan. – Ibnu Taimiyah " . . Alhamdulillah . Selesai deliver HONDA CITY + MODULO PAKEJ kepada En fakaruddin dari SEREMBAN. Terima kasih kerana mempercayai saya selaku penasihat jualan anda !!😎 . . JOM GUY BELI HONDA BULAN NI OFFER MENARIK MENANTI ANDA ..DISKAUN SEHINGGA RM 10,000* WOWWW!😱 . . 017-2741654 (SHAH) . 017-2741654 (SHAH) . petalingjaya

Shahri @ charlie (@charlie_tronz) Instagram Profile Photo
charlie_tronz

Shahri @ charlie

Kuala Lumpur, Malaysia

" Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. – Albert Eisten " . . Alhamdulillah . Selesai deliver HONDA CITY + MODULO PAKEJ kepada Pn Norayu dan suami Terima kasih kerana mempercayai saya selaku penasihat jualan anda !!😎 . . JOM GUY BELI HONDA BULAN NI OFFER MENARIK MENANTI ANDA ..DISKAUN SEHINGGA RM 10,000* WOWWW!😱 . . 017-2741654 (SHAH) . 017-2741654 (SHAH) . petalingjaya

Shahri @ charlie (@charlie_tronz) Instagram Profile Photo
charlie_tronz

Shahri @ charlie

Kuala Lumpur, Malaysia

" Life isn't about finding yourself. Life is about CREATING YOURSELF " . . Alhamdulillah . Selesai deliver kereta HONDA CIVIC kepada en aziz. Terima kasih kerana mempercayai saya selaku penasihat jualan anda !!😎 . . JOM GUY BELI HONDA BULAN NI OFFER MENARIK MENANTI ANDA ..DISKAUN SEHINGGA RM 10,000* WOWWW!😱 . . 017-2741654 (SHAH) . 017-2741654 (SHAH) . petalingjaya

Shahri @ charlie (@charlie_tronz) Instagram Profile Photo
charlie_tronz

Shahri @ charlie

Aeon Mall Nilai

" HIDUP jangan selalu mengeluh penat , berusaha untk mendapatkan hasil KEJAYAAN " . Delivery KL ➡️ NILAI . Alhmdulillah selesai deliver HONDA CIVIC siap dgn modulo bodykit fuhhh segakk😎 Terima en khairul dan family kerana mempercayai saya selaku penasihat jualan anda!🙇‍♂️ . . Guyss tak kan tgok je..meyh wassap documnt cepat. Diskaun best punya ni! . >> 017-2741654 (shah) > 017-2741654 (shah)

Shahri @ charlie (@charlie_tronz) Instagram Profile Photo
charlie_tronz

Shahri @ charlie

Ipoh, Perak

" Banyak orang yg berdiam diri hanya kerana takut gagal..namun berdiam diri itu sebenarnya adalah kegagalan yg sebenar " . . Okie kali ni kita ke PERAK hantar kereta ! Fuh merecik customer punya kereta siap dgn aksesori URBAN PACKAGE .😱 . . Alhamdulillah. Selesai deliver HONDA CITY Kepada En Helmi. Terima kasih kerana mempercayai saya selaku penasihat jualan anda .🙏😁 . Yg mana nak beli honda baru tu ..nak dapt offer2 menarik dan service cun..hah boleh call or whatsapp terus ya.!😎 . >> 0172741654 > 0172741654

Shahri @ charlie (@charlie_tronz) Instagram Profile Photo
charlie_tronz

Shahri @ charlie

Kuala Lumpur, Malaysia

" Jika kita mampu BERSYUKUR dengan apa yang kita ada, kita TAKKAN RISAU dengan apa yang bukan milik kita " . Fuhh customer dari PERAK Datang KL beli dgn teman.😱 . Alhamdulillah. Selesai deliver HONDA CITY Kepada En Megat. Terima kasih kerana mempercayai saya selaku penasihat jualan anda .🙏😁 . Yg mana nak beli honda baru tu ..nak dapt offer2 menarik dan service cun..hah boleh call or whatsapp terus ya.!😎 . >> 0172741654 > 0172741654

English Turkish