Stalkture
  1. Homepage
  2. @qnaphungary
QNAP (@qnaphungary) Instagram Profile Photo

qnaphungary

QNAP

A QNAP a világ vezető NAS és NVR gyártója. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan, vásárlóink igényeinek megfelelően fejlesszük termékeinket.

https://www.qnap.com/i/en/

+852 64447997

Posts by date

Most used hashtags

Most used words in caption

Avg Like Count: 9

QNAP (@qnaphungary) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by QNAP (@qnaphungary)

A NAS-ban található lemezeid száma alapján állíthatsz be különböző RAID konfigurációkat, amelyek teljesítmény növelésére és az adatredundancia csökkentésére szolgálnak. 🛠🤩 . . .

Gyorsítsd fel a már meglévő NAS rendszered az új QNAP QXG-10G2T-107 PCIe NIC segítségével és élvezd a 10 Gbps adatkapcsolatot. 🌐🖥🌍☁ # qnaphungary

A WebDAV segítségével szerkeszthetjük dokumentumainkat, akár csapatban is a támogatott eszközökön. A HTTP protokollt használó fájlkezelő ráadásul adatok titkosítására is alkalmas. 📄📝🗃 . . . # qnaphungary

A QWU-100 megkeresi, listázza és eltárolja az összes eszközt a hálózaton az egyszerű menedzseléshez. 🌐🖥💪

A QCR konvertáló lehetővé teszi a képen található szövegek felismerését, ezáltal megkönnyítve a szerkesztési folyamatokat. 🖼⚒📷📄 . . .

A 9 lemezes TS-932X NAS kompakt és elegáns adattárolási megoldást nyújt a felhasználók számára. A két 10 GbE portnak köszönhetően pedig garantált a gyors adatkapcsolat. 👨‍💼👩‍💼🏢 . . .

Tárold kreatív alkotásaid QNAP NAS-on. Az adatvédelemnek, a javított együttműködési funkciónak és a példátlan teljesítménynek köszönhetően ideális megoldást nyújt az alkotók számára. 👩‍🎨🖼📷📹 . . .

A kétmagos ARM A9 processzorral felszerelt TS-431 NAS egy könnyen használható hálózati adattároló megoldás adatmentéshez, távoli hozzáféréshez, vagy otthoni multimédiás szórakozáshoz egyaránt.🏡💻😎 . . .

Gondolkodj kreatívan! A QNAP NAS-od a segítségedre lesz. 🏢💼🖼 . . .

A QNAP TS-977XU egy nagy-teljesítményű AMD Ryzen alapú hibrid NAS, amely hatékonyabbá teszi a csapatban való munkát. Keresd most 15% kedvezménnyel a hivatalos forgalmazók kínálatában! . . .

A Qfiling automatizálja a fájlszervezést. Csak kategorizálod a fájlokat, beállítod az ütemezést, a Qfiling pedig elvégzi a többit. Egyszerű, intelligens és hatékony! 🤩📁📁 . . .

Az ES1686dc nagyvállalati ZFS NAS az Intel Xeon D processzorral és az akár 512 GB DDR4 ECC memóriával megbírkózik az olyan kritikus munkakörnyezettel is, amely 99%-os megbízhatóságot igényel. 😎🏢☁ . . .

A Qsirch támogatja a kulcsszavas keresést és többféle módot kínál a fényképek, zenék, videók, dokumentumok és e-mailek megtalálására, ezzel könnyebbé téve a szükséges fájlok megtalálását. 🔎🖼🎶📹📁 . . .

English Turkish