Stalkture
  1. Homepage
  2. @camillapihlno
CAMILLA PIHL (@camillapihlno) Instagram Profile Photo

camillapihlno

CAMILLA PIHL

Founder of @camillapihlcosmetics Clothing line @camillapihlwear Founder @camillapihl.no.magazine Yarn @knitcamillapihl

https://www.camillapihl.no/2019/09/11/velkommen-hjem-til-meg/

camilla@camillapihl.no

Posts by date

Most used hashtags

Most used words in caption

Avg Like Count: 1.26K

CAMILLA PIHL (@camillapihlno) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by CAMILLA PIHL (@camillapihlno)

Hvor fint var det ikke at sommeren hilste på denne helgen! ✨ Jeg har på meg fineste Osaka dress forresten fra eget @camillapihlwear brand!

Prinsens gate

Wiiiiii!!! ✨🌟✨ Nye favorittgaten i Oslo!

Overveldet og superglad for alle de fine meldingene dere har sendt meg om butikken vi åpner for klesmerket mitt! ❤️ Vi (for det er ikke bare meg, men et fantastisk team) gleder oss så enormt mye til å åpne dørene og ønske dere velkommen i løpet av oktober! . Herreguuuud, det blir koselig! ✨

reklame Herreguuuud, tenk at vi skal åpne butikk @camillapihlwear! ❤️ . Du finner oss i Prinsens gate midt i @promenadenoslo i løpet av oktober og jeg er sååååååå stolt og spent at jeg holder på å sprekke! .

Annonse Noen har kanskje fått med seg at jeg har lansert ett helt nytt styling produkt med @camillapihlcosmetics i dag! En helt vidunderlig Beach Wave spray som om gir håret en naturlig "beach look" og som gir volum og tekstur til tynt hår og glatt hår. 🐚 . Rist flasken godt. Spray i håndkletørt hår, fra rot til spiss. La håret tørke naturlig Som jeg har gjort her eller bruk en hårføner. . Sveip deg videre for å se før hvordan håret blir før og etter. Produktet er kun brukt på en side av håret . . Håper dere vil elske! ❤️ .

Sanders

Rett og slett en skikkelig skikkelig fin weekend i København @friendlypeters ❤️

Copenhagen

København, en av mine absolutte favorittbyer i Europa! ❤️ Og ett av mange favorittsteder å spise en frokost eller brunch er hos @atelierseptember Så hyggelig og sjukt god mat! .

Oslo, Norway

Hatt en magisk fin dag med @linnlinnea og @trimerols i dag! ✨🌟

Velkommen hjem til meg! 👋🏼✨ . Nå ligger det en house tour ute på www.camillapihl.no. Link i bio eller sveip opp i story 💋

Frogner

September Monday blessings 🍁 Å våkne i nytt sengetøy( elsker å bytte på søndager!) Dry shampo, grønn te med honning, høstepler, å kunne sitte ute med tykk genser og en god bok og at det finnes makeup på en mandag morgen!

Har du hagen full av deilige epler og ikke helt vet hva du skal gjøre med dem? Vi deler oppskriften på en skikkelig god eplekake på @camillapihl.no.magazine som er perfekt på en litt høstfull søndag! 🍎

annonse AND WE ARE LIVE!!🙌🏼 CAMILLA PIHL AUTUMN WINTER COLLECTION IN STORES NOW! .

English Turkish