StalktureStalkture

Instagram Online Web Viewer

waterfilter photos and videos

Find out recent #waterfilter photos and videos

View zerowater000's Instagram Stock up now on either a 12pk or 16pk of filters!
12pk of Filters $99.99 + Free Shipping
Use Code BF1217
16pk of Filters $129.99 + Free Shipping
Use Code BF1617
Offer Expires November 27th Midnight EST
Valid in the Continental US ONLY
Free Shipping Valid on 12pk or 16pk Filters Only
Please allow 7-10 days for processing and handling 1654903646608166872_1463615224

Stock up now on either a 12pk or 16pk of filters! 12pk of Filters $99.99 + Free Shipping Use Code BF1217 16pk of Filters $129.99 + Free Shipping Use Code BF1617 Offer Expires November 27th Midnight EST Valid in the Continental US ONLY Free Shipping Valid on 12pk or 16pk Filters Only Please allow 7-10 days for processing and handling

Share 1 14
View cuckoofreeregister's Instagram Termurah di pasaran Malaysia Penapis Air Mineral Beralkali Rendah #cuckoo #waterfilter #alkaline #mineralwater #halaljakim 1654888722931268557_5665246394

Termurah di pasaran Malaysia Penapis Air Mineral Beralkali Rendah #cuckoo #waterfilter #alkaline #mineralwater #halaljakim

Share 1 1
View allfiltersllc's Instagram Happy Thanksgiving! Remember to leave some room for dessert. And to wear your stretchy pants.  #HappyThanksgiving #GobbleGobble 1654863966713424872_5517845216

Happy Thanksgiving! Remember to leave some room for dessert. And to wear your stretchy pants. #happythanksgiving #gobblegobble

Share 1 4
View maylandswellness's Instagram This is why we love our Zazen Water Filter, we appreciate the clean water it gives us when changing our ceramic filter. See the difference!! ps we sell the filter and replacement parts at the clinic  1654859345379461896_3982689286

This is why we love our Zazen Water Filter, we appreciate the clean water it gives us when changing our ceramic filter. See the difference!! ps we sell the filter and replacement parts at the clinic

Share 1 4
View mastur_camino's Instagram Every body happy using appia by nuova simonelli. 
Kami solusi kebutuhan FnB anda.
For detail price, diskon and speck
Just call / wa to 
082112252058
089510126425 
We also privide barista and menu development training
Mastur.camino@gmail.com
#jualmesinkopi #jualcoffeemachine #espressomachine #mesinkopi #grinder #blender #vitamix #roaster #sirup #frappe #hario #whipitcharger #bwtwaterfilter #waterfilter #kruvesifter #zumacup #hariogrinder #matchagreentea #tea #sauce #scale  #coffeetime #barista #cafe #bisnis #dokter #jakarta #bandung #toffin #indonesia 1654849670385942675_1636620937

Every body happy using appia by nuova simonelli. Kami solusi kebutuhan FnB anda. For detail price, diskon and speck Just call / wa to 082112252058 089510126425 We also privide barista and menu development training Mastur.camino@gmail.com #jualmesinkopi #jualcoffeemachine #espressomachine #mesinkopi #grinder #blender #vitamix #roaster #sirup #frappe #hario #whipitcharger #bwtwaterfilter #waterfilter #kruvesifter #zumacup #hariogrinder #matchagreentea #tea #sauce #scale  #coffeetime #barista #cafe #bisnis #dokter #jakarta #bandung #toffin #indonesia

Share 1 22
View jualperabotrumahtanggamurah's Instagram Bismillah,. Zernii water filter ngabisin stok

Harga 80.000
Order sms/wa 082227025897

Yang dirumahnya air keran / pamnya butek, berpasir, agak bau apek, coba pake water filter ini moms,. Air bersih, bening dan gak membuat kulit gatal in syaa Allah, perawatan nya cukup dengan mengganti kapasnya aja kalau sudah terlihat kotor dan mengganti karbon min sebulan sekali max bisa sampai 3 bulan tergantung tingkat kekotoran airnya.

#alatpenjernih#alatpenjernihair #alatsaring#waterfilter #zerniwaterfilter#saringanair #solusiairkotor #zernialatpenjernihair #solusiairbutek 1654817361653554937_6451294067

Bismillah,. Zernii water filter ngabisin stok Harga 80.000 Order sms/wa 082227025897 Yang dirumahnya air keran / pamnya butek, berpasir, agak bau apek, coba pake water filter ini moms,. Air bersih, bening dan gak membuat kulit gatal in syaa Allah, perawatan nya cukup dengan mengganti kapasnya aja kalau sudah terlihat kotor dan mengganti karbon min sebulan sekali max bisa sampai 3 bulan tergantung tingkat kekotoran airnya. #alatpenjernih#alatpenjernihair #alatsaring#waterfilter #zerniwaterfilter#saringanair #solusiairkotor #zernialatpenjernihair #solusiairbutek

Share 0 1
View nepwiz's Instagram Alcatraz was the only federal prison at the time to offer hot-water showers for its inmates. The prison staff reasoned that prisoners acclimated to hot water would not be able to withstand the freezing waters of the San Francisco Bay during an escape attempt.

#facts #waterfacts #nature #interesting#water #waterislife #showerfilter #waterfilter#shower #cleanwater #nochlorine #nepwiz 1654815693738244327_5595350878

Alcatraz was the only federal prison at the time to offer hot-water showers for its inmates. The prison staff reasoned that prisoners acclimated to hot water would not be able to withstand the freezing waters of the San Francisco Bay during an escape attempt. #facts #waterfacts #nature #interesting#water #waterislife #showerfilter #waterfilter #shower #cleanwater #nochlorine #nepwiz

Share 0 21
View ciksericoway's Instagram ♥️♥️ Alhamdulillah, syukurrrrr ♥️♥️
.
Pelengkap order bulan November. CikSeri terharu dengan sokongan kawan-kawan dan existing customer yang bagi referral last minute. Alhamdulillah terima kasih sangat-sangat
.
Setel submit semua ni, cikSeri nak round KL deliver special gift untuk customer yang order sempena bulan birthday cikSeri ni
.
Semoga rezeki kita semua selebat hujan yang turun membasahi bumi, insyaAllah
.
Thank you Abam Labu Hasbul Ridhuan sudi jadi driver ke sana-sini.. ailebiu lah sayang 
.
www.wasap.my/60169771351
.
#coway #cowayttdi #cowaycsteam #csteam #agencoway #cowaykl #cowayshahalam #cowaygombak #cowaydamansara #cowayputrajaya #cowaykl #cowayselangor #cowayselayang #cowayipoh #cowaykotabharu #cowaykelantan #cowaycareer #topfightercoway #penapisair #waterfilter #cowayneo #promosicoway #sayajual #0169771351 #ciksericoway #penapisairhalal #hadiahmisteri 1654813657228823438_3488215073

♥️♥️ Alhamdulillah, syukurrrrr ♥️♥️ . Pelengkap order bulan November. CikSeri terharu dengan sokongan kawan-kawan dan existing customer yang bagi referral last minute. Alhamdulillah terima kasih sangat-sangat . Setel submit semua ni, cikSeri nak round KL deliver special gift untuk customer yang order sempena bulan birthday cikSeri ni . Semoga rezeki kita semua selebat hujan yang turun membasahi bumi, insyaAllah . Thank you Abam Labu Hasbul Ridhuan sudi jadi driver ke sana-sini.. ailebiu lah sayang . www.wasap.my/60169771351 . #coway #cowayttdi #cowaycsteam #csteam #agencoway #cowaykl #cowayshahalam #cowaygombak #cowaydamansara #cowayputrajaya #cowaykl #cowayselangor #cowayselayang #cowayipoh #cowaykotabharu #cowaykelantan #cowaycareer #topfightercoway #penapisair #waterfilter #cowayneo #promosicoway #sayajual #0169771351 #ciksericoway #penapisairhalal #hadiahmisteri

Share 0 2
View ciksericoway's Instagram ♥️ THANK YOU CIK TIQA MANIS ♥️
.
Pelengkap order bulan November. CikSeri terharu dengan sokongan kawan-kawan dan existing customer yang bagi referral last minute. Alhamdulillah terima kasih sangat-sangat
.
Setel submit semua ni, cikSeri nak round KL deliver special gift untuk customer yang order sempena bulan birthday cikSeri ni
.
Semoga rezeki kita semua selebat hujan yang turun membasahi bumi, insyaAllah
.
Thank you Abam Labu Hasbul Ridhuan sudi jadi driver ke sana-sini.. ailebiu lah sayang 
.
www.wasap.my/60169771351
.
#coway #cowayttdi #cowaycsteam #csteam #agencoway #cowaykl #cowayshahalam #cowaygombak #cowaydamansara #cowayputrajaya #cowaykl #cowayselangor #cowayselayang #cowayipoh #cowaykotabharu #cowaykelantan #cowaycareer #topfightercoway #penapisair #waterfilter #cowayneo #promosicoway #sayajual #0169771351 #ciksericoway #penapisairhalal #hadiahmisteri 1654811989514707922_3488215073

♥️ THANK YOU CIK TIQA MANIS ♥️ . Pelengkap order bulan November. CikSeri terharu dengan sokongan kawan-kawan dan existing customer yang bagi referral last minute. Alhamdulillah terima kasih sangat-sangat . Setel submit semua ni, cikSeri nak round KL deliver special gift untuk customer yang order sempena bulan birthday cikSeri ni . Semoga rezeki kita semua selebat hujan yang turun membasahi bumi, insyaAllah . Thank you Abam Labu Hasbul Ridhuan sudi jadi driver ke sana-sini.. ailebiu lah sayang . www.wasap.my/60169771351 . #coway #cowayttdi #cowaycsteam #csteam #agencoway #cowaykl #cowayshahalam #cowaygombak #cowaydamansara #cowayputrajaya #cowaykl #cowayselangor #cowayselayang #cowayipoh #cowaykotabharu #cowaykelantan #cowaycareer #topfightercoway #penapisair #waterfilter #cowayneo #promosicoway #sayajual #0169771351 #ciksericoway #penapisairhalal #hadiahmisteri

Share 0 2
View mastur_camino's Instagram Eureka grinder with 6 more type. 
Kami solusi kebutuhan FnB anda.
For detail price, diskon and speck
Just call / wa to 
082112252058
089510126425 
We also privide barista and menu development training
Mastur.camino@gmail.com
#jualmesinkopi #jualcoffeemachine #espressomachine #mesinkopi #grinder #blender #vitamix #roaster #sirup #frappe #hario #whipitcharger #bwtwaterfilter #waterfilter #kruvesifter #zumacup #hariogrinder #matchagreentea #tea #sauce #scale  #coffeetime #barista #cafe #bisnis #dokter #jakarta #bandung #toffin #indonesia 1654811580300746900_1636620937

Eureka grinder with 6 more type. Kami solusi kebutuhan FnB anda. For detail price, diskon and speck Just call / wa to 082112252058 089510126425 We also privide barista and menu development training Mastur.camino@gmail.com #jualmesinkopi #jualcoffeemachine #espressomachine #mesinkopi #grinder #blender #vitamix #roaster #sirup #frappe #hario #whipitcharger #bwtwaterfilter #waterfilter #kruvesifter #zumacup #hariogrinder #matchagreentea #tea #sauce #scale  #coffeetime #barista #cafe #bisnis #dokter #jakarta #bandung #toffin #indonesia

Share 0 25
View cuckoomalaysiarm75's Instagram PERHATIAN

HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAHAJA LAGI DARIPADA 1500 UNIT

PROMOSI !!!
CUCKOO - MODEL - IRIS
RM 75/Sebulan
Air Sejuk,panas & Suhu bilik 
HADIAH TERBAIK UNTUK ORANG TERSAYANG

KESIHATAN ADALAH PERKARA YANG PALING PENTING. 
Kesihatan yang baik membolehkan seseorang bekerja dan membuat segala tugas dengan baik.Tenaga yang maksima diperlukan setiap hari. Air minuman yang baik mengurangkan kadar menghidap penyakit seseorang. Air Yang berkualiti mencerminkan kesihatan yang baik pada masa Akan datang.

Penapis air beralkali CUCKOO adalah pilihan terbaik untuk kita dan orang yang tersayang.
Minuman air beralkali dapat menyihatkan tubuh badan,mengembalikan tenaga,melambatkan penuaan,menyihatkan anggota badan,menyuburkan,dan membuang racun, toksin dan menyihatkan badan,mengurangkan risiko penyakit kanser,memudahkan pencernaan dan mengelakkan stroke.

Ini yang paling best : ✓ Free Pendaftaran
✓ Free penyelenggaran
✓ Free servis dan penukaran Filter setiap 4 bulan 
X tak perlu deposit
X tak perlu yuran proses
✓ Free Pemasangan
✓ Free Pemasangan semula jika pindah rumah

Solusi untuk:
a) Masalah air minum berkarat
b) Masalah nak kena jerang air panas
c) Renyah buat Susu anak
d) Berat nak angkut air mineral beli di luar

Nak tempah:
a) IC photostat (Depan & Belakang)
b) Kad debit / credit (depan)
c) No.akaun bank

X tidak perlu slip gaji
X tidak perlu penyata bank
X tidak perlu deposit
X tiada yuran proses
✓ Suri Rumah bekerja sendiri pun boleh mohon

Kelebihan Cuckoo:
a) Jimat Elektrik
b) Air Alkali (purata pH 7.5)
- Sangat baik untuk kesihatan badan,anggota badan dan tenaga
c) Produk terbukti berkualiti
d) 37 tahun di Korea
e) Harga mampu milik
f) Design Yang menarik,Style,dan moden
g) Cepat,mudah 
h) Menyihatkan

Berminat :
PM - 0176393790 - Meor
WhatsApp - 019-2948861

Direct WhatsApp:
http://www.wasap.my/0192948861

#cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoono.1
#penapisaircuckoo #cikgu #uitm #usm #um #utem #pensyarah #astro #waterfilter #penapisair #airfilter #masjid #imam #zizanrazak #rozitachewan #moodrepublik #noradanish #najibrazak 1654809169348246666_3309814641

PERHATIAN HANYA TINGGAL BEBERAPA UNIT SAHAJA LAGI DARIPADA 1500 UNIT PROMOSI !!! CUCKOO - MODEL - IRIS RM 75/Sebulan Air Sejuk,panas & Suhu bilik HADIAH TERBAIK UNTUK ORANG TERSAYANG KESIHATAN ADALAH PERKARA YANG PALING PENTING. Kesihatan yang baik membolehkan seseorang bekerja dan membuat segala tugas dengan baik.Tenaga yang maksima diperlukan setiap hari. Air minuman yang baik mengurangkan kadar menghidap penyakit seseorang. Air Yang berkualiti mencerminkan kesihatan yang baik pada masa Akan datang. Penapis air beralkali CUCKOO adalah pilihan terbaik untuk kita dan orang yang tersayang. Minuman air beralkali dapat menyihatkan tubuh badan,mengembalikan tenaga,melambatkan penuaan,menyihatkan anggota badan,menyuburkan,dan membuang racun, toksin dan menyihatkan badan,mengurangkan risiko penyakit kanser,memudahkan pencernaan dan mengelakkan stroke. Ini yang paling best : ✓ Free Pendaftaran ✓ Free penyelenggaran ✓ Free servis dan penukaran Filter setiap 4 bulan X tak perlu deposit X tak perlu yuran proses ✓ Free Pemasangan ✓ Free Pemasangan semula jika pindah rumah Solusi untuk: a) Masalah air minum berkarat b) Masalah nak kena jerang air panas c) Renyah buat Susu anak d) Berat nak angkut air mineral beli di luar Nak tempah: a) IC photostat (Depan & Belakang) b) Kad debit / credit (depan) c) No.akaun bank X tidak perlu slip gaji X tidak perlu penyata bank X tidak perlu deposit X tiada yuran proses ✓ Suri Rumah bekerja sendiri pun boleh mohon Kelebihan Cuckoo: a) Jimat Elektrik b) Air Alkali (purata pH 7.5) - Sangat baik untuk kesihatan badan,anggota badan dan tenaga c) Produk terbukti berkualiti d) 37 tahun di Korea e) Harga mampu milik f) Design Yang menarik,Style,dan moden g) Cepat,mudah h) Menyihatkan Berminat : PM - 0176393790 - Meor WhatsApp - 019-2948861 Direct WhatsApp: http://www.wasap.my/0192948861 #cuckoo #cuckoomalaysia #cuckoono.1 #penapisaircuckoo #cikgu #uitm #usm #um #utem #pensyarah #astro #waterfilter #penapisair #airfilter #masjid #imam #zizanrazak #rozitachewan #moodrepublik #noradanish #najibrazak

Share 0 6
View uya_coway's Instagram Breakfast ?

Nota kaki : ORDER COWAY BULAN DISEMBER TAK ADA YURAN PENDAFTARAN 

#waterspecialist #uyacoway #purewater #waterpurifier #waterfilter #airfilter #airpurifier #CowayTheWaterSpecialist 1654807131353158276_589917918

Breakfast ? Nota kaki : ORDER COWAY BULAN DISEMBER TAK ADA YURAN PENDAFTARAN #waterspecialist #uyacoway #purewater #waterpurifier #waterfilter #airfilter #airpurifier #cowaythewaterspecialist

Share 0 4
View cuckoomalaysiarm75's Instagram Kita berhak menyedut udara yang bersih. Tapi yakin kah kita bahawa udara di dalam rumah yang kita sedut setiap hari adalah bersih? Tanpa kita sedari aktiviti-aktiviti harian yang kita lakukan menyebabkan pencemaran udara walaupun didalam rumah.

Pencemaran ini adalah punca kepada banyak masalah kesihatan seperti:
1. Asma
2. Sakit kepala
3. Alahan
4. Semput
5. Deman selsema & batuk

Dengan tawaran RM60 je sebulan anda dapat mengatasi masalah diatas dan melindungi keluarga anda daripada pencemaran udara dirumah.

Penapis udara Cuckoo C Model mampu membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus di udara. 
Malah sangat cekap menapis bulu-bulu yang berterbangan, debu dan hama yang mengganggu kesihatan.

ANTARA KEISTIMEWAAN C-MODEL ADALAH ●Stylish design. ✅
●Ada voice control dan smart timer.
●6 & 8 peringkat penapisan + plasma ionizer .
●Mempunyai duo sensor (gas & fine dust) .
●Ada 4 voice (English/Malay/Mandarin/Korea).
●Mendapat pengiktirafan Clean Air Mark dari Korea Cleaning Association.
●Jimat tenaga. Pasang 24 jam pun elektrik tak melambung. kurang RM10 je sebulan.
●4 way dust indication. Boleh tahu tahap habuk dalamm udara. Dengan 6 lampu yang berbeza.
●Filter yang 1.5 kali lebih besar dari filter biasa. Maksudnya lagi bagus penapisan lagi segar dan bersih.

Dan yang paling best
★Tanpa yuran pendaftaran.
★Process tempahan mudah secara online.
★PERCUMA pemasangan
★PERCUMA servis & tukar filter
★PERCUMA tukar spare part

Klik http://www.wasap.my/0192948861 untuk info lanjut

#airpurifier #cuckoo #waterfilter #uitmshahalam #alumniuitm #ukm #uia #utem #ump #unisel #kerajaan #jabatan
#onlineshopping #moodrepublic #zizanrazak #noradanish #rozitachewan 1654806516836699885_3309814641

Kita berhak menyedut udara yang bersih. Tapi yakin kah kita bahawa udara di dalam rumah yang kita sedut setiap hari adalah bersih? Tanpa kita sedari aktiviti-aktiviti harian yang kita lakukan menyebabkan pencemaran udara walaupun didalam rumah. Pencemaran ini adalah punca kepada banyak masalah kesihatan seperti: 1. Asma 2. Sakit kepala 3. Alahan 4. Semput 5. Deman selsema & batuk Dengan tawaran RM60 je sebulan anda dapat mengatasi masalah diatas dan melindungi keluarga anda daripada pencemaran udara dirumah. Penapis udara Cuckoo C Model mampu membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus di udara. Malah sangat cekap menapis bulu-bulu yang berterbangan, debu dan hama yang mengganggu kesihatan. ANTARA KEISTIMEWAAN C-MODEL ADALAH ●Stylish design. ✅ ●Ada voice control dan smart timer. ●6 & 8 peringkat penapisan + plasma ionizer . ●Mempunyai duo sensor (gas & fine dust) . ●Ada 4 voice (English/Malay/Mandarin/Korea). ●Mendapat pengiktirafan Clean Air Mark dari Korea Cleaning Association. ●Jimat tenaga. Pasang 24 jam pun elektrik tak melambung. kurang RM10 je sebulan. ●4 way dust indication. Boleh tahu tahap habuk dalamm udara. Dengan 6 lampu yang berbeza. ●Filter yang 1.5 kali lebih besar dari filter biasa. Maksudnya lagi bagus penapisan lagi segar dan bersih. Dan yang paling best ★Tanpa yuran pendaftaran. ★Process tempahan mudah secara online. ★PERCUMA pemasangan ★PERCUMA servis & tukar filter ★PERCUMA tukar spare part Klik http://www.wasap.my/0192948861 untuk info lanjut #airpurifier #cuckoo #waterfilter #uitmshahalam #alumniuitm #ukm #uia #utem #ump #unisel #kerajaan #jabatan #onlineshopping #moodrepublic #zizanrazak #noradanish #rozitachewan

Share 0 2
View cuckoomalaysiarm75's Instagram Kita berhak menyedut udara yang bersih. Tapi yakin kah kita bahawa udara di dalam rumah yang kita sedut setiap hari adalah bersih? Tanpa kita sedari aktiviti-aktiviti harian yang kita lakukan menyebabkan pencemaran udara walaupun didalam rumah.

Pencemaran ini adalah punca kepada banyak masalah kesihatan seperti:
1. Asma
2. Sakit kepala
3. Alahan
4. Semput
5. Deman selsema & batuk

Dengan tawaran RM60 je sebulan anda dapat mengatasi masalah diatas dan melindungi keluarga anda daripada pencemaran udara dirumah.

Penapis udara Cuckoo C Model mampu membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus di udara. 
Malah sangat cekap menapis bulu-bulu yang berterbangan, debu dan hama yang mengganggu kesihatan.

ANTARA KEISTIMEWAAN C-MODEL ADALAH ●Stylish design. ✅
●Ada voice control dan smart timer.
●6 & 8 peringkat penapisan + plasma ionizer .
●Mempunyai duo sensor (gas & fine dust) .
●Ada 4 voice (English/Malay/Mandarin/Korea).
●Mendapat pengiktirafan Clean Air Mark dari Korea Cleaning Association.
●Jimat tenaga. Pasang 24 jam pun elektrik tak melambung. kurang RM10 je sebulan.
●4 way dust indication. Boleh tahu tahap habuk dalamm udara. Dengan 6 lampu yang berbeza.
●Filter yang 1.5 kali lebih besar dari filter biasa. Maksudnya lagi bagus penapisan lagi segar dan bersih.

Dan yang paling best
★Tanpa yuran pendaftaran.
★Process tempahan mudah secara online.
★PERCUMA pemasangan
★PERCUMA servis & tukar filter
★PERCUMA tukar spare part

Klik http://www.wasap.my/0192948861 untuk info lanjut

#airpurifier #cuckoo #waterfilter #uitmshahalam #alumniuitm #ukm #uia #utem #ump #unisel #kerajaan #jabatan
#onlineshopping #moodrepublic #zizanrazak #noradanish #rozitachewan 1654806289505413795_3309814641

Kita berhak menyedut udara yang bersih. Tapi yakin kah kita bahawa udara di dalam rumah yang kita sedut setiap hari adalah bersih? Tanpa kita sedari aktiviti-aktiviti harian yang kita lakukan menyebabkan pencemaran udara walaupun didalam rumah. Pencemaran ini adalah punca kepada banyak masalah kesihatan seperti: 1. Asma 2. Sakit kepala 3. Alahan 4. Semput 5. Deman selsema & batuk Dengan tawaran RM60 je sebulan anda dapat mengatasi masalah diatas dan melindungi keluarga anda daripada pencemaran udara dirumah. Penapis udara Cuckoo C Model mampu membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus di udara. Malah sangat cekap menapis bulu-bulu yang berterbangan, debu dan hama yang mengganggu kesihatan. ANTARA KEISTIMEWAAN C-MODEL ADALAH ●Stylish design. ✅ ●Ada voice control dan smart timer. ●6 & 8 peringkat penapisan + plasma ionizer . ●Mempunyai duo sensor (gas & fine dust) . ●Ada 4 voice (English/Malay/Mandarin/Korea). ●Mendapat pengiktirafan Clean Air Mark dari Korea Cleaning Association. ●Jimat tenaga. Pasang 24 jam pun elektrik tak melambung. kurang RM10 je sebulan. ●4 way dust indication. Boleh tahu tahap habuk dalamm udara. Dengan 6 lampu yang berbeza. ●Filter yang 1.5 kali lebih besar dari filter biasa. Maksudnya lagi bagus penapisan lagi segar dan bersih. Dan yang paling best ★Tanpa yuran pendaftaran. ★Process tempahan mudah secara online. ★PERCUMA pemasangan ★PERCUMA servis & tukar filter ★PERCUMA tukar spare part Klik http://www.wasap.my/0192948861 untuk info lanjut #airpurifier #cuckoo #waterfilter #uitmshahalam #alumniuitm #ukm #uia #utem #ump #unisel #kerajaan #jabatan #onlineshopping #moodrepublic #zizanrazak #noradanish #rozitachewan

Share 0 4
View cuckoomalaysiarm75's Instagram Kita berhak menyedut udara yang bersih. Tapi yakin kah kita bahawa udara di dalam rumah yang kita sedut setiap hari adalah bersih? Tanpa kita sedari aktiviti-aktiviti harian yang kita lakukan menyebabkan pencemaran udara walaupun didalam rumah.

Pencemaran ini adalah punca kepada banyak masalah kesihatan seperti:
1. Asma
2. Sakit kepala
3. Alahan
4. Semput
5. Deman selsema & batuk

Dengan tawaran RM60 je sebulan anda dapat mengatasi masalah diatas dan melindungi keluarga anda daripada pencemaran udara dirumah.

Penapis udara Cuckoo C Model mampu membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus di udara. 
Malah sangat cekap menapis bulu-bulu yang berterbangan, debu dan hama yang mengganggu kesihatan.

ANTARA KEISTIMEWAAN C-MODEL ADALAH ●Stylish design. ✅
●Ada voice control dan smart timer.
●6 & 8 peringkat penapisan + plasma ionizer .
●Mempunyai duo sensor (gas & fine dust) .
●Ada 4 voice (English/Malay/Mandarin/Korea).
●Mendapat pengiktirafan Clean Air Mark dari Korea Cleaning Association.
●Jimat tenaga. Pasang 24 jam pun elektrik tak melambung. kurang RM10 je sebulan.
●4 way dust indication. Boleh tahu tahap habuk dalamm udara. Dengan 6 lampu yang berbeza.
●Filter yang 1.5 kali lebih besar dari filter biasa. Maksudnya lagi bagus penapisan lagi segar dan bersih.

Dan yang paling best
★Tanpa yuran pendaftaran.
★Process tempahan mudah secara online.
★PERCUMA pemasangan
★PERCUMA servis & tukar filter
★PERCUMA tukar spare part

Klik http://www.wasap.my/0192948861 untuk info lanjut

#airpurifier #cuckoo #waterfilter #uitmshahalam #alumniuitm #ukm #uia #utem #ump #unisel #kerajaan #jabatan
#onlineshopping #moodrepublic #zizanrazak #noradanish #rozitachewan 1654806128653767936_3309814641

Kita berhak menyedut udara yang bersih. Tapi yakin kah kita bahawa udara di dalam rumah yang kita sedut setiap hari adalah bersih? Tanpa kita sedari aktiviti-aktiviti harian yang kita lakukan menyebabkan pencemaran udara walaupun didalam rumah. Pencemaran ini adalah punca kepada banyak masalah kesihatan seperti: 1. Asma 2. Sakit kepala 3. Alahan 4. Semput 5. Deman selsema & batuk Dengan tawaran RM60 je sebulan anda dapat mengatasi masalah diatas dan melindungi keluarga anda daripada pencemaran udara dirumah. Penapis udara Cuckoo C Model mampu membunuh bakteria,menyah bau dan menyingkirkan virus di udara. Malah sangat cekap menapis bulu-bulu yang berterbangan, debu dan hama yang mengganggu kesihatan. ANTARA KEISTIMEWAAN C-MODEL ADALAH ●Stylish design. ✅ ●Ada voice control dan smart timer. ●6 & 8 peringkat penapisan + plasma ionizer . ●Mempunyai duo sensor (gas & fine dust) . ●Ada 4 voice (English/Malay/Mandarin/Korea). ●Mendapat pengiktirafan Clean Air Mark dari Korea Cleaning Association. ●Jimat tenaga. Pasang 24 jam pun elektrik tak melambung. kurang RM10 je sebulan. ●4 way dust indication. Boleh tahu tahap habuk dalamm udara. Dengan 6 lampu yang berbeza. ●Filter yang 1.5 kali lebih besar dari filter biasa. Maksudnya lagi bagus penapisan lagi segar dan bersih. Dan yang paling best ★Tanpa yuran pendaftaran. ★Process tempahan mudah secara online. ★PERCUMA pemasangan ★PERCUMA servis & tukar filter ★PERCUMA tukar spare part Klik http://www.wasap.my/0192948861 untuk info lanjut #airpurifier #cuckoo #waterfilter #uitmshahalam #alumniuitm #ukm #uia #utem #ump #unisel #kerajaan #jabatan #onlineshopping #moodrepublic #zizanrazak #noradanish #rozitachewan

Share 0 3
View waterpro_empire's Instagram Master Filter
FRP TANK ~PROMOSI RM499/RM599/RM699~ mengikut saiz
HARGA SIAP PASANG TANPA CAJ TAMBAHAN
#waterproempire #watercolor
#waterfilter #waterdispensermurah #outdoorfilter #penapisair #penapisairmurah #waterfiltrationsystem 
#0197775166 fauzy 1638251396557282224_6220882416

Master Filter FRP TANK ~PROMOSI RM499/RM599/RM699~ mengikut saiz HARGA SIAP PASANG TANPA CAJ TAMBAHAN #waterproempire #watercolor #waterfilter #waterdispensermurah #outdoorfilter #penapisair #penapisairmurah #waterfiltrationsystem #0197775166fauzy

Share 0 1
View waterpro_empire's Instagram Sales & Service
- Menjual Water Dispenser pelbagai model &jenama
-Service ke rumah dan tukar filter catridge (harga serendah RM60/pcs siap pasang
- Repair kerosakan & Service
#waterproempire #waterfiltrationsystem 
#tukarfilter #waterdispenser #waterdispensermurah
#kedaipenapisair #kedaipenapisairberkualiti #penapisair  #penapisairmurahmalaysia #penapisairmurah #waterfilter #halalfilter #0197775166 fauzy 1653766042068194706_6220882416

Sales & Service - Menjual Water Dispenser pelbagai model &jenama -Service ke rumah dan tukar filter catridge (harga serendah RM60/pcs siap pasang - Repair kerosakan & Service #waterproempire #waterfiltrationsystem #tukarfilter #waterdispenser #waterdispensermurah #kedaipenapisair #kedaipenapisairberkualiti #penapisair #penapisairmurahmalaysia #penapisairmurah #waterfilter #halalfilter #0197775166fauzy

Share 0 2
View urbannerdherd's Instagram Celebrating Thanksgiving 2017 with @thegrayl !! This beauty is keeping us replenished, renewed, and living off the land.❤️ Midwest or BUST! We can’t leave the house for a hike without it. #thegrayl #grayl #waterfilter #hikingadventures 1654789252652936752_6035254905

Celebrating Thanksgiving 2017 with @thegrayl !! This beauty is keeping us replenished, renewed, and living off the land.❤️ Midwest or BUST! We can’t leave the house for a hike without it. #thegrayl #grayl #waterfilter #hikingadventures

Share 1 11
View mooney_monster_415's Instagram Happ Thanksgiving Y’all! Big props to @guythebutcher @papemeatco for always delivering quality! Got 1 in the smoker and 1 in the oven and munchies Are kicking in! Happy thanksgiving  y’all! #Cannabis #waterfilter #cannabiswater #cannabiscommunity #weed #marijuana #maryjane #hydro #mmj #indoorplants #outdoorgrow #lightdep #wastewater #hydroshop #sanfrancisco #california #fuckyeah #getsome #bayarea #hustler #GANGOFMONEY 1654769873107986685_1506360715

Happ Thanksgiving Y’all! Big props to @guythebutcher @papemeatco for always delivering quality! Got 1 in the smoker and 1 in the oven and munchies Are kicking in! Happy thanksgiving y’all! #cannabis #waterfilter #cannabiswater #cannabiscommunity #weed #marijuana #maryjane #hydro #mmj #indoorplants #outdoorgrow #lightdep #wastewater #hydroshop #sanfrancisco #california #fuckyeah #getsome #bayarea #hustler #gangofmoney

Share 2 21
Load More