StalktureStalkture

Instagram Online Web Viewer

missvbau photos and videos

Find out recent #missvbau photos and videos

View mizsviashoppe_hq's Instagram Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V .
.
.
Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang 
.
.
Best tak kalau korang alami benda ni ?
.
.
☺️Keputihan hilang .
.
Miss V wangi satu hari .
.
☺️Gatal2 hilang sekelip mata .
.
Kulit Miss V jadi lembut dan rapi .
.
☺️Ketat mencengkam kalah "anak dara" .
.
Pelipat gelap beransur cerah .
.
Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌
.
.
Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya .
.
.
Official Account : @lover_femininewash_hq 1628615980330492404_310777088

Dari zaman nenek moyang kita memang dah mengamalkan Sireh , Manjakani & Pinang sebagai salah satu alternatif penjagaan rapi Miss V . . . Nah formulasinya diupgrade agar lebih praktikal utk korang . . Best tak kalau korang alami benda ni ? . . ☺️Keputihan hilang . . Miss V wangi satu hari . . ☺️Gatal2 hilang sekelip mata . . Kulit Miss V jadi lembut dan rapi . . ☺️Ketat mencengkam kalah "anak dara" . . Pelipat gelap beransur cerah . . Kata orang Miss V adalah mahkota berharga . Jaga baek2 ya ! Kitoranv dah ajar , jgn lupa follow pulak ✌ . . Berapa korang kena invest ? Rm65 , 100ml utk penggunaan 2 bulan . Nak rapat mencengkam ? Wangi ? Segar dan berseri2 Miss V tu cepat grab ya . . . Official Account : @lover_femininewash_hq

Share 1 2.04K

Advertisement

View mizsviashoppe_hq's Instagram Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ??
.
.
Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler !
.
.
Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! .
.
Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien .
.
Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . .
.
☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . .
.
Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! .
.
Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . .
.
.
Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️
.
.
Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan .
.
Official Account : @lover_femininewash_hq 1628615529325189615_310777088

Seriously cakap korang tak kan boleh tinggalkan LOVER HYGINE FEMININE WASH punya lah . Tau tak kenapa ?? . . Sebab Miss V terasa bersih all the time . Segar giler ! . . Dlu time period mesti rasa senggugut , tapi skrang lansung tak de period pain lansung . Miss V rass sejuk , syiokkk sangat ! . . Keputihan habis hilang . Dah macam kena sedut Vacum tau . Rahim terasa bersih dan kosong dari Alien . . Masalah gatal2 miang tu hilang . Nikmat ni tak tahu nak cakap mcm mana . Best sbb terlalu selesa . . . ☘️Sekitar Miss V seolah2 disuntik collage. . Sebab kulit Miss V jadi anjal . . . Pelipat gelap beransur cerah . Daki2 tak senang hinggap lagi dah . Best tau ! . . Yang paling best lagi , kesan "GRIB" nya superb . Dah macam telan jamu berbakul2x penangannya . . . . Jadi kenapa tidak utk BerLOVER ? Cepat grab kerana wanita high class wajib ada ❤️ . . Harga Investment Miss V : Rm65 , 100ml utk 2 bulan . . Official Account : @lover_femininewash_hq

Share 1 3.25K

Advertisement

View mizsviashoppe_hq's Instagram Formulasi terhebat gabungan bahan original yg hebat iaitu Sireh , Manjakani dan Pinang . .
.
Cara nak ikat suami sayang lebih ? LOVER lah jawapannya para isteri sekalian .
.
.
Harga kasih sayang meleleh ke syurga : RM65 , 100ml utk kegunaan dua bulan .
.
.
Official Account : @lover_femininewash_hq 1628615090693321779_310777088

Formulasi terhebat gabungan bahan original yg hebat iaitu Sireh , Manjakani dan Pinang . . . Cara nak ikat suami sayang lebih ? LOVER lah jawapannya para isteri sekalian . . . Harga kasih sayang meleleh ke syurga : RM65 , 100ml utk kegunaan dua bulan . . . Official Account : @lover_femininewash_hq

Share 1 2.36K

Advertisement

View langsing_clingg_semampai's Instagram Newww akan hadir sebentar lagi...wijhhh HWI bner2 ajibbb produk baru keluar yeeeeeeee  yeeee yeeeeee.. - memutihkan gigi ada
- sabun buat miss v biar g bau adaa
- untuk kesehatan juga adaa ahhaiaiiiii perusahaanku bner2 ajibbb ya lainn ohhh nooooooo

Perusahan semakin melejit karena setiap tahun muncul new produk
Tahun kemarin Calsebone suplemen tulang yg ciamik baanget

Yuk yang masih mikir bisnis HWI langsung join saja, jgn kelamaan mikir

Info, konsultasi dan member  LENA 
wa:  08997876334
ig:  @langsing_clingg_semampai

klik juga di: 
www. klikhwi. com/magdalenasimanjuntak (Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified (dilindungi badan hukum). Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan!) Produk dijamin ORI 100%
 Reseller Welcome
 Pelayanan yang Memuaskan 
#produkbaruhwi
#Nu-smile #pastagigihwi #perawatangigi #kehehatangigi
#Prime-V #sabunmissv #missvbau #missvwangi #missvsehat
#vinmori #cukahwi #kekebalantubuh #pertumbuhankanker #pencernaan 1628370293536103955_1766725312

Newww akan hadir sebentar lagi...wijhhh HWI bner2 ajibbb produk baru keluar yeeeeeeee yeeee yeeeeee.. - memutihkan gigi ada - sabun buat miss v biar g bau adaa - untuk kesehatan juga adaa ahhaiaiiiii perusahaanku bner2 ajibbb ya lainn ohhh nooooooo Perusahan semakin melejit karena setiap tahun muncul new produk Tahun kemarin Calsebone suplemen tulang yg ciamik baanget Yuk yang masih mikir bisnis HWI langsung join saja, jgn kelamaan mikir Info, konsultasi dan member LENA wa: 08997876334 ig: @langsing_clingg_semampai klik juga di: www. klikhwi. com/magdalenasimanjuntak (Terima kasih sudah membeli Produk Resmi PT. HWI di distributor terverified (dilindungi badan hukum). Kesehatan anda adalah yg utama! Bantu perangi produk palsu & penipuan!) Produk dijamin ORI 100% Reseller Welcome Pelayanan yang Memuaskan #produkbaruhwi #Nu-smile #pastagigihwi #perawatangigi #kehehatangigi #Prime-V #sabunmissv #missvbau #missvwangi #missvsehat #vinmori #cukahwi #kekebalantubuh #pertumbuhankanker #pencernaan

Share 0 0
View djalwawellnessandbeautycentre's Instagram Pakej Penuh Terapi Herba Boreh

Membantu merawat: ✔️ Masalah rahim kembang, rahim jatuh dan ketumbuhan di dalam rahim yang serius seperti fibroid, cyst dan endometriosis.
✔Masalah sengugut ketika datang bulan. ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔ Mengetatkan faraj yang longgar ✔Mengurang dan menghilangkan kentut vagina ✔️ Ketidak seimbangan hormon yang menyebabkan gangguan emosi ✔️ Mendetoxkan toksin dalam badan ✔️ Masalah sengal-sengal dalam badan ✔️ Masalah angin-angin dalam badan .
.

#DJalwaWellnessandBeauty 
#PakejTerapiHerbaBoreh1 1628330509941709842_1674310732

Pakej Penuh Terapi Herba Boreh Membantu merawat: ✔️ Masalah rahim kembang, rahim jatuh dan ketumbuhan di dalam rahim yang serius seperti fibroid, cyst dan endometriosis. ✔Masalah sengugut ketika datang bulan. ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔ Mengetatkan faraj yang longgar ✔Mengurang dan menghilangkan kentut vagina ✔️ Ketidak seimbangan hormon yang menyebabkan gangguan emosi ✔️ Mendetoxkan toksin dalam badan ✔️ Masalah sengal-sengal dalam badan ✔️ Masalah angin-angin dalam badan . . #djalwawellnessandbeauty #pakejterapiherbaboreh1

Share 1 5
View nikmah_hwi's Instagram Nyeri saat haid itu sangat mengganggu sekali
NESV dr HWI akan membantu mengurangi rasa nyeri tsb karena didalam kandungan nesV terdapat rumput fatimah yang berperan dalam mengatasi gangguan menstruasi dan rasa nyeri
.
Kaum wanita pasti sebagian mengalami
Mari minum NESV

FREE KONSULTASI
@nikmah_hwi
Line: @iens
Wa: 081946701021

#hwi #joinhwi #missvbau #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #nesvmurah #keputihan #perapatvagina #perapatmissv #keputihan #obatkeputihan #kankerserviks #kankerrahim #pengencangpayudara 1628324437906549449_4044843898

Nyeri saat haid itu sangat mengganggu sekali NESV dr HWI akan membantu mengurangi rasa nyeri tsb karena didalam kandungan nesV terdapat rumput fatimah yang berperan dalam mengatasi gangguan menstruasi dan rasa nyeri . Kaum wanita pasti sebagian mengalami Mari minum NESV FREE KONSULTASI @nikmah_hwi Line: @iens Wa: 081946701021 #hwi #joinhwi #missvbau #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #nesvmurah #keputihan #perapatvagina #perapatmissv #keputihan #obatkeputihan #kankerserviks #kankerrahim #pengencangpayudara

Share 0 6
View lover_femininewash_hq's Instagram Feedback LOVER FEMININE WASH
.
✅ Sumpah, sejuk!
✅ Highly recommended
✅ Memang best 1628258794658522507_5103068738

Feedback LOVER FEMININE WASH . ✅ Sumpah, sejuk! ✅ Highly recommended ✅ Memang best

Share 1 3
View lover_femininewash_hq's Instagram Feedback LOVER FEMININE WASH
.
✅ Miss V rasa segar sangat
✅ Tak ada bau pelik
✅ Tak pakai pantyliner dah
✅ Bau hanyir kurang 1628260722377312154_5103068738

Feedback LOVER FEMININE WASH . ✅ Miss V rasa segar sangat ✅ Tak ada bau pelik ✅ Tak pakai pantyliner dah ✅ Bau hanyir kurang

Share 2 2
View jual_herbalmurah's Instagram Crystal_x 
adalah obat keputihan dari PT.Natural Nusantara yang bisa membantu berbagai masalah miss v & sekaligus mengobati berbagai masalah penyakit kewanitaan ... Diracik dari Bahan Alami. ‌
.
Berikut manfaat Crystal X :
‌ Berperan Sebagai Antioksidan Dan Antiseptic.
‌☘ Memperbaiki System Lapisan Dinding Rahim.
‌☘ Menghidari Gejala Cytomegalovirus (CMV).
‌☘ Menangkal Toxoplasma Pada Wanita.
‌☘ Menghidari Infeksi TORCH.
‌☘ Menghidari Penyakit Herpes / HIV.
‌☘ Ampuh dan jitu Merapatkan Vagina
‌☘ Ampuh melenturkan kembali selaput vagina
‌☘ Mampu Mengencangkan Vagina
‌☘ Menambah kepekaan Vagina terhadap rangsangan
‌☘ Menghilangkan bau pada vagina Miss V
‌☘ Membuat aroma Miss V menjadi lebih segar
‌☘ Membunuh kuman jahat / bakteri merugikan
‌☘ Menghilangkan serta Membersihkan kerak / kotoran di selaput Miss V
‌☘ Menyembuhkan Menghilangkan iritasi diselaput vagina
☘ Mencegah terjadinya kanker alat reproduksi wanita
☘ Mampu membuat Miss V seperti perawan lagi!
☘ Mengatasi Keputihan dan Menyembuhkan nya
☘ Mengobati Menghilangkan serta Menyembuhkan Myoma
☘ Menghilangkan Penyakit Kista Vagina

Untuk Pertanyaan atau Pemesanan sila hubungi:
* Wa 085785056087
* Bbm DA255B95

#crystalx #kembaligadis #keputihan #kebutihanbau #crystalxasli #crystalxoriginal
#missvgatal #missvrapat
#missvbau #missvbecek #nyerihaid #iritasivagina #infeksisalurankencing #kekuningan #sepertiperawan #haidtidaklancar #mioma #miom #kista #kankerserviks #wanitasehat #obatherbal
#herbal #jualcristalx #crystalxori #crystalxasli
#herbal
#obatherbal
#jualobatherbal
#jualcristalxasli
#jualherbalmurah
#jualherbal
#nauraherbal 1628244572101233517_5776212604

Crystal_x adalah obat keputihan dari PT.Natural Nusantara yang bisa membantu berbagai masalah miss v & sekaligus mengobati berbagai masalah penyakit kewanitaan ... Diracik dari Bahan Alami. ‌ . Berikut manfaat Crystal X : ‌ Berperan Sebagai Antioksidan Dan Antiseptic. ‌☘ Memperbaiki System Lapisan Dinding Rahim. ‌☘ Menghidari Gejala Cytomegalovirus (CMV). ‌☘ Menangkal Toxoplasma Pada Wanita. ‌☘ Menghidari Infeksi TORCH. ‌☘ Menghidari Penyakit Herpes / HIV. ‌☘ Ampuh dan jitu Merapatkan Vagina ‌☘ Ampuh melenturkan kembali selaput vagina ‌☘ Mampu Mengencangkan Vagina ‌☘ Menambah kepekaan Vagina terhadap rangsangan ‌☘ Menghilangkan bau pada vagina Miss V ‌☘ Membuat aroma Miss V menjadi lebih segar ‌☘ Membunuh kuman jahat / bakteri merugikan ‌☘ Menghilangkan serta Membersihkan kerak / kotoran di selaput Miss V ‌☘ Menyembuhkan Menghilangkan iritasi diselaput vagina ☘ Mencegah terjadinya kanker alat reproduksi wanita ☘ Mampu membuat Miss V seperti perawan lagi! ☘ Mengatasi Keputihan dan Menyembuhkan nya ☘ Mengobati Menghilangkan serta Menyembuhkan Myoma ☘ Menghilangkan Penyakit Kista Vagina Untuk Pertanyaan atau Pemesanan sila hubungi: * Wa 085785056087 * Bbm DA255B95 #crystalx #kembaligadis #keputihan #kebutihanbau #crystalxasli #crystalxoriginal #missvgatal #missvrapat #missvbau #missvbecek #nyerihaid #iritasivagina #infeksisalurankencing #kekuningan #sepertiperawan #haidtidaklancar #mioma #miom #kista #kankerserviks #wanitasehat #obatherbal #herbal #jualcristalx #crystalxori #crystalxasli #herbal #obatherbal #jualobatherbal #jualcristalxasli #jualherbalmurah #jualherbal #nauraherbal

Share 1 3
View nasa_susi_susanti's Instagram Agen resmi crystal x,
Solusi masalah kewanitaan anda,
Pemesanan hubungi 082298841587
#crystalx
#cx
#cxnasa
#cxori
#obatkeputihan
#haidtidaklancar
#pelancarhaid
#promilnasa
#promilherbal
#missvbecek
#missvbau
#missvlonggar
#khususwanita
#disayangsuami
#rahasiaperempuan
#produkdalamnegeri
#hargaterjangkau 1628176386231699498_5997296638

Agen resmi crystal x, Solusi masalah kewanitaan anda, Pemesanan hubungi 082298841587 #crystalx #cx #cxnasa #cxori #obatkeputihan #haidtidaklancar #pelancarhaid #promilnasa #promilherbal #missvbecek #missvbau #missvlonggar #khususwanita #disayangsuami #rahasiaperempuan #produkdalamnegeri #hargaterjangkau

Share 0 7
View julieaffandie's Instagram Banyak yang inbox nanyain produk yang satu ini 
Yang mau tanya2/konsultasi boleh inbox  #KENAPA HARUS NANTI, JIKA SOLUSINYA SUDAH ADA??
Haid gak lancar karna KB, nyeri saat haid, keputihan, bau tak sedap, becek, dan masalah2 kewanitaan lainnya.
insya Allah pakai si hijau mungil ini
masalahmu akan teratasi.. sangat hemat, karna bisa habis 4 smpe 6 bulanan bunsist.
Crystal X
Dijamin keasliannya 100%
Di distributor resmi PT.NASA

Order / Konsultasi 
Hubungi Agen Resmi PT NATURAL NUSANTARA •WA 082310802964
#cristalxori #cristalxasli #keputihan #haidtidaklancar #haid #gatalgataldiareakewanitaan #gatalselangkangan #missvbau #missv #kecantikan #readystock #olsopmurah #olshopnasa #olshoptercepat #membernasa #distributornasa #distributorresminasa 1628152983097566213_4148878831

Banyak yang inbox nanyain produk yang satu ini Yang mau tanya2/konsultasi boleh inbox #kenapaHARUS NANTI, JIKA SOLUSINYA SUDAH ADA?? Haid gak lancar karna KB, nyeri saat haid, keputihan, bau tak sedap, becek, dan masalah2 kewanitaan lainnya. insya Allah pakai si hijau mungil ini masalahmu akan teratasi.. sangat hemat, karna bisa habis 4 smpe 6 bulanan bunsist. Crystal X Dijamin keasliannya 100% Di distributor resmi PT.NASA Order / Konsultasi Hubungi Agen Resmi PT NATURAL NUSANTARA •WA 082310802964 #cristalxori #cristalxasli #keputihan #haidtidaklancar #haid #gatalgataldiareakewanitaan #gatalselangkangan #missvbau #missv #kecantikan #readystock #olsopmurah #olshopnasa #olshoptercepat #membernasa #distributornasa #distributorresminasa

Share 0 4
View boscantikhwi's Instagram Sekali aja minum NesV pasti gakan dilarang - larang lagi beli
.
NesV malah disuru lho Cyinn sama suaminya apalagi klo ada PROMO 
.
Produk apa seh yg lg Booming dan diburu para wanita?? Ini PRODUK ANTI GAGAL!!
JAMINAN BERHASIL 100%
utk masalah MISS V km...
Wanita yg peduli kebersihan & kesehatan missv nya wajib mnm NESV 
.
bisa utk merapatkan, utk hilangin keputihan, gatal, bau ga sedap, lendir brlebih pd missv  bahkan bs utk menCegah kanker serviks dan kanker payudaraaa
.
Rasanyaa manisss... dont worry gada rasa pahit
.
Alami herbal 100% tnp efek smpg dan tdk ketergantungan
ada BPOM dan MUI halal
.
Dokter & Bidan aja meRekomendasikan NESV lohh Perawatan missv pke NESV lebih sehat & hemat !!!
Jgn tunggu sakit br cari obat nya... Mencegah lbh baik drpd mngobati  . Bisa diminum semua wanita yg belum atau sudah menikah 
.
==============================
.
Info Produk dan Pemesanan

Ine Gunadi 
Pin: 5C5BBED6
Line: inegunadi 
WA: 082128774402 ㅤㅤ
ㅤㅤ 
#hwi #joinhwi #missvbau #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #nesvmurah #keputihan #perapatvagina #perapatmissv #keputihan #obatkeputihan #kankerserviks #kankerrahim #pengencangpayudara 1628144209855070203_1819799383

Sekali aja minum NesV pasti gakan dilarang - larang lagi beli . NesV malah disuru lho Cyinn sama suaminya apalagi klo ada PROMO . Produk apa seh yg lg Booming dan diburu para wanita?? Ini PRODUK ANTI GAGAL!! JAMINAN BERHASIL 100% utk masalah MISS V km... Wanita yg peduli kebersihan & kesehatan missv nya wajib mnm NESV . bisa utk merapatkan, utk hilangin keputihan, gatal, bau ga sedap, lendir brlebih pd missv bahkan bs utk menCegah kanker serviks dan kanker payudaraaa . Rasanyaa manisss... dont worry gada rasa pahit . Alami herbal 100% tnp efek smpg dan tdk ketergantungan ada BPOM dan MUI halal . Dokter & Bidan aja meRekomendasikan NESV lohh Perawatan missv pke NESV lebih sehat & hemat !!! Jgn tunggu sakit br cari obat nya... Mencegah lbh baik drpd mngobati . Bisa diminum semua wanita yg belum atau sudah menikah . ============================== . Info Produk dan Pemesanan Ine Gunadi Pin: 5C5BBED6 Line: inegunadi WA: 082128774402 ㅤㅤ ㅤㅤ #hwi #joinhwi #missvbau #hwijakarta #jualfrutablend #jualwmp #jualglucella #jualdtozym #wmp #wmpmurah #frutablend #frutablendmurah #dtozym #dtozymmurah #cmp #cmpmurah #glucella #calseabone #mrpro #nesv #nesvmurah #keputihan #perapatvagina #perapatmissv #keputihan #obatkeputihan #kankerserviks #kankerrahim #pengencangpayudara

Share 0 7
View rosieybeauty's Instagram Adakah Isteri Anda HAMBAR lagi TAWAR?
.
☞ Mahukan sesuatu Yang LUAR BIASA?
.
☞ Kala ini ramai suami2 mengeluh isteri mereka hambar tidak seperti mula2 kawen dahulu pantang di sentuh pasti jadi.
.
☞ Dengan kesibukan sebagai Isteri, Ibu dan wanita bekerjaya hubungan suami isteri amat diremehkan oleh kaum wanita.
.
Antara Rugutan2 yang kami terima adalah:
.
" saya sudah 8 bulan tidak bersama isteri saya.... kalau pegang pun isteri akan naik angin... saya sangat sayang isteri saya tp isteri saya mcm tak memahami saya"
.
Mr.Z, Kuantan.
.
"Sejak melahirkan anak ke 2 ini isteri saya seolah2 tidak berminat lagi dengan saya... sy hanya suami pada zahir sahaja......"
.
Mr.Azman, Johor Bahru.
.
" Saya hampir2 ingin mencari wanita lain, tapi sy masih waras utk fikir dosa dan pahala tapi sampai bila saya harus bersabar"
.
Mr. Razali, Kuala Lumpur
.
☞ Ok, BERTENANG yerrr kami ada PENYELESAIANNYA

Minat , Minat Nak Tau??
.
. 
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.
. 1628136387905630461_1692827692

Adakah Isteri Anda HAMBAR lagi TAWAR? . ☞ Mahukan sesuatu Yang LUAR BIASA? . ☞ Kala ini ramai suami2 mengeluh isteri mereka hambar tidak seperti mula2 kawen dahulu pantang di sentuh pasti jadi. . ☞ Dengan kesibukan sebagai Isteri, Ibu dan wanita bekerjaya hubungan suami isteri amat diremehkan oleh kaum wanita. . Antara Rugutan2 yang kami terima adalah: . " saya sudah 8 bulan tidak bersama isteri saya.... kalau pegang pun isteri akan naik angin... saya sangat sayang isteri saya tp isteri saya mcm tak memahami saya" . Mr.Z, Kuantan. . "Sejak melahirkan anak ke 2 ini isteri saya seolah2 tidak berminat lagi dengan saya... sy hanya suami pada zahir sahaja......" . Mr.Azman, Johor Bahru. . " Saya hampir2 ingin mencari wanita lain, tapi sy masih waras utk fikir dosa dan pahala tapi sampai bila saya harus bersabar" . Mr. Razali, Kuala Lumpur . ☞ Ok, BERTENANG yerrr kami ada PENYELESAIANNYA Minat , Minat Nak Tau?? . . JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪ . .

Share 1 4
Load More