StalktureStalkture

Instagram Online Web Viewer

miniphotoshop photos and videos

Find out recent #miniphotoshop photos and videos

View shop_gadiskecik's Instagram Ramai dah yang order.. Tapi orang berdekatan dengan lia je yang selalu order..sebab lia pon tak selalu about myself. .
#miniphotoshoot
#miniphotoshot
#miniphotoframe
#miniphotoprint
#miniphotodiary
#miniphotobook
#miniphotonice
#miniphotoshop
#miniphotoseries
#miniphotomurah
#miniphotoalbum
#miniphotobomber
#miniphotobooth
#miniphotog #miniphotojelas
#kenanganmanis #gambar #gambar4r
#gambara4 #polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah#polaroidcantik #polaroid 
#gambarmurah #gambarcantik 1601406422474336022_5617093622

Ramai dah yang order.. Tapi orang berdekatan dengan lia je yang selalu order..sebab lia pon tak selalu about myself. . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar #gambar4r #gambara4 #polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah#polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik

Share 0 5

Advertisement

View shop_gadiskecik's Instagram [[Feedback Polaroid]]
.
Haii ini feedback dari cust lia sendiri la.. Lia tak puas hati la kalau feedback tu bukan dari lia.. Best sangat bile customer puas hati dengan ape yang kite jualkan?? Yesss.. Hihi .
#miniphotoshoot
#miniphotoshot
#miniphotoframe
#miniphotoprint
#miniphotodiary
#miniphotobook
#miniphotonice
#miniphotoshop
#miniphotoseries
#miniphotomurah
#miniphotoalbum
#miniphotobomber
#miniphotobooth
#miniphotog
#miniphotojelas
#kenanganmanis
#gambar
#gambar4r
#gambara4
#polaroidmurah
#polaroidhargapakejmurah 
#polaroidcantik
#polaroid 
#gambarmurah 
#gambarcantik 1601404786679172217_5617093622

[[Feedback Polaroid]] . Haii ini feedback dari cust lia sendiri la.. Lia tak puas hati la kalau feedback tu bukan dari lia.. Best sangat bile customer puas hati dengan ape yang kite jualkan?? Yesss.. Hihi . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar #gambar4r #gambara4 #polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah #polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik

Share 0 3

Advertisement

View shop_gadiskecik's Instagram [[Harga dan saiz polaroid ]]
.
hai assalamualaikum.. Tngok tu? nampak tak paper tu jelas sangat?? nampak tak?? .
Saiz pakej A  ialah 6.2cm X 7cm harga rm1 Dan saiz pakej B ialah 4.8cm X 6.2cm harganye 80sen sahaja  murah tak??? yang paling penting tu paper guna "GLOSSY PAPER 210GSM" tauuu .. sure lah gambar awak tak pecah  kalau pecah.. kami gantikan yang baru tanpa bayaran 
.
#miniphotoshoot
#miniphotoshot
#miniphotoframe
#miniphotoprint
#miniphotodiary
#miniphotobook
#miniphotonice
#miniphotoshop
#miniphotoseries
#miniphotomurah
#miniphotoalbum
#miniphotobomber
#miniphotobooth
#miniphotog
#miniphotojelas
#kenanganmanis
#gambar
#gambar4r
#gambara4
#polaroidmurah
#polaroidhargapakejmurah 
#polaroidcantik
#polaroid 
#gambarmurah 
#gambarcantik 1601402866736433982_5617093622

[[Harga dan saiz polaroid ]] . hai assalamualaikum.. Tngok tu? nampak tak paper tu jelas sangat?? nampak tak?? . Saiz pakej A ialah 6.2cm X 7cm harga rm1 Dan saiz pakej B ialah 4.8cm X 6.2cm harganye 80sen sahaja murah tak??? yang paling penting tu paper guna "GLOSSY PAPER 210GSM" tauuu .. sure lah gambar awak tak pecah kalau pecah.. kami gantikan yang baru tanpa bayaran . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar #gambar4r #gambara4 #polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah #polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik

Share 0 4

Advertisement

View shop_gadiskecik's Instagram [[Promotion 50pcs Rm40 ]]
. 
Tak pernah bosan la tngok cite ni ... gempak selalu.. huhuhu Guyss tngok tu !!!! Bilik lelaki pon die nak hias ngan miniphoto tau.. cantik die buat ..gadis2 jelita yg comel2 tu tak nk ke hias dalam bilik mcm ni??? Dalam almari ..bukak2 je tersenyum ..tak nk?? . 
Kebetulan pulak lia ade buat promotion 50pcs  Rm40 Guysss!!! Cepat grap tau.. COD area klang dan shah alam 
. 
#miniphotoshoot  #miniphotoshot
#miniphotoframe  #miniphotoprint
#miniphotodiary  #miniphotobook
#miniphotonice  #miniphotoshop
#miniphotoseries  #miniphotomurah
#miniphotoalbum  #miniphotobomber
#miniphotobooth  #miniphotog
#miniphotojelas  #kenanganmanis
#gambar4r  #gambara4  #polaroidmurah
#polaroidhargapakejmurah  #polaroidcantik #polaroid  #gambarmurah  #gambarcantik 1541851654437834859_5617093622

[[Promotion 50pcs Rm40 ]] . Tak pernah bosan la tngok cite ni ... gempak selalu.. huhuhu Guyss tngok tu !!!! Bilik lelaki pon die nak hias ngan miniphoto tau.. cantik die buat ..gadis2 jelita yg comel2 tu tak nk ke hias dalam bilik mcm ni??? Dalam almari ..bukak2 je tersenyum ..tak nk?? . Kebetulan pulak lia ade buat promotion 50pcs Rm40 Guysss!!! Cepat grap tau.. COD area klang dan shah alam . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar4r #gambara4 #polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah #polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik

Share 3 46
View shop_gadiskecik's Instagram [[Promotion 50pcs Rm40 guysss !!! ]] . 
Huwahh ade cust buat mcm ni  cantik nyee ..tak nk ke hias bilik awk mcm ni ?? Gambar dalam fon lawa2 ..dlam fon beribu2?? Ade jugak pic yg awk tak usik smpai berhabuk? . 
Specilly pade gegirl suka selfie kan.. ringan kan hp awk tu.. Ape kata buat miniphoto ngan lia .. kebetulan pulak lia buat promotion tau 50pcs Rm40 je uallzz!!!  Rm10 tu uallz boleh beli topup kan?.. hihi  harga sekali tulisan tau.. tulisan free sahaja .. polaroid 80sen .. kalau ada background Rm1 .. saiz 4r ade.. saiz A4 ada.. sesiapa nak order boleh whspp lia ok?? . 
Pic yg nak di print boleh hantar terus di whaspp sbb akan di alihkan ke laptop kan diprint use glossy paper 210gm ..
Jangan risau tak kan pecah gambar awk syg 
. 
Whatsapp
0172827551
0172827551 
0172827551
. 
#miniphotoshoot  #miniphotoshot
#miniphotoframe  #miniphotoprint
#miniphotodiary  #miniphotobook
#miniphotonice  #miniphotoshop
#miniphotoseries  #miniphotomurah
#miniphotoalbum  #miniphotobomber
#miniphotobooth  #miniphotog
#miniphotojelas  #kenanganmanis
#gambar4r  #gambara4  #polaroidmurah
#polaroidhargapakejmurah  #polaroidcantik #polaroid  #gambarmurah  #gambarcantik 1541271740764607404_5617093622

[[Promotion 50pcs Rm40 guysss !!! ]] . Huwahh ade cust buat mcm ni cantik nyee ..tak nk ke hias bilik awk mcm ni ?? Gambar dalam fon lawa2 ..dlam fon beribu2?? Ade jugak pic yg awk tak usik smpai berhabuk? . Specilly pade gegirl suka selfie kan.. ringan kan hp awk tu.. Ape kata buat miniphoto ngan lia .. kebetulan pulak lia buat promotion tau 50pcs Rm40 je uallzz!!! Rm10 tu uallz boleh beli topup kan?.. hihi harga sekali tulisan tau.. tulisan free sahaja .. polaroid 80sen .. kalau ada background Rm1 .. saiz 4r ade.. saiz A4 ada.. sesiapa nak order boleh whspp lia ok?? . Pic yg nak di print boleh hantar terus di whaspp sbb akan di alihkan ke laptop kan diprint use glossy paper 210gm .. Jangan risau tak kan pecah gambar awk syg . Whatsapp 0172827551 0172827551 0172827551 . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar4r #gambara4 #polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah #polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik

Share 0 29
View shop_gadiskecik's Instagram [[Photogrid Rm2 ]]
. 
Lia jual murah2 je .. jngn risau mesin print tak jadikan gambar awk pecah2 .. lia pastikan die jelas sahaje .
. . 
#miniphotoshoot
#miniphotoshot
#miniphotoframe
#miniphotoprint
#miniphotodiary
#miniphotobook
#miniphotonice
#miniphotoshop
#miniphotoseries
#miniphotomurah
#miniphotoalbum
#miniphotobomber
#miniphotobooth
#miniphotog
#miniphotojelas
#kenanganmanis
#gambar
#gambar4r
#gambara4
#polaroidmurah
#polaroidhargapakejmurah 
#polaroidcantik
#polaroid 
#gambarmurah 
#gambarcantik 1541182190100813115_5617093622

[[Photogrid Rm2 ]] . Lia jual murah2 je .. jngn risau mesin print tak jadikan gambar awk pecah2 .. lia pastikan die jelas sahaje . . . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar #gambar4r #gambara4 #polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah #polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik

Share 0 8
View shop_gadiskecik's Instagram [[Feedback miniphoto]]
. 
Adik mimi dan kak anis huhu dua beradik ni dah 2kali beli ngan lia .. terime kasih bnyak support lia cust order paling bnyak setakat ni... inshallah ade rezeki lia akan buat freegive utk cust lia  
Lia hargai kepercayaan semue 
. 
#miniphotoshoot
#miniphotoshot
#miniphotoframe
#miniphotoprint
#miniphotodiary
#miniphotobook
#miniphotonice
#miniphotoshop
#miniphotoseries
#miniphotomurah
#miniphotoalbum
#miniphotobomber
#miniphotobooth
#miniphotog
#miniphotojelas
#gambar4r
#gambara4
#polaroidmurah
#polaroidhargapakejmurah 
#polaroid 
gambar murah 1540580811481282124_5617093622

[[Feedback miniphoto]] . Adik mimi dan kak anis huhu dua beradik ni dah 2kali beli ngan lia .. terime kasih bnyak support lia cust order paling bnyak setakat ni... inshallah ade rezeki lia akan buat freegive utk cust lia Lia hargai kepercayaan semue . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #gambar4r #gambara4 #polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah #polaroid gambar murah

Share 2 11
View burlaorecordstudios's Instagram Uno de nuestros productores en #photosession and coming with the track #yonotelaquite of @shelowshaq_  singing post  by @josephlamaskara

#Repost @generalkaoz with @repostapp
・・・
@vokehmedios #MiniPhotoshop 
De aquí pa @burlaorecordstudios a él 
#Work 1390112344797656922_3038376501

Uno de nuestros productores en #photosessionand coming with the track #yonotelaquiteof @shelowshaq_ singing post by @josephlamaskara #repost@generalkaoz with @repostapp ・・・ @vokehmedios #MiniPhotoshop De aquí pa @burlaorecordstudios a él #work

Share 0 18
View gralkaoz's Instagram @vokehmedios #MiniPhotoshop 
De aquí pa @burlaorecordstudios a él 
#Work 1390107430431655792_330561107

@vokehmedios #MiniPhotoshop De aquí pa @burlaorecordstudios a él #work

Share 5 51
View teawithalayna's Instagram My day one babes. ❤️ #firstlook #miniphotoshop 1358181964830276451_209372356

My day one babes. ❤️ #firstlook #miniphotoshop

Share 0 30
View bad_in_fluence's Instagram #MySundayRoutine
#MiniPhotoshop 
#NotConcietedJustConfident 1326989598480248383_536944645

#MySundayRoutine #MiniPhotoshop #notconcietedjustconfident

Share 0 31
View mattielynnjordan's Instagram This is what happens when @calvinh20 leave his hat at your place #miniphotoshop #toddhollandsurfteam #imgoingtostealit 1140936425692564529_312828426

This is what happens when @calvinh20 leave his hat at your place #miniphotoshop #toddhollandsurfteam #imgoingtostealit

Share 0 9
View dlowdakid's Instagram The work crew.... #MiniPhotoShop 1125445047110574333_1060429071

The work crew.... #MiniPhotoShop

Share 0 6
Load More