StalktureStalkture

Instagram Online Web Viewer

foundation photos and videos

Find out recent #foundation photos and videos

View anapaoladiniz's Instagram #Repost @ardfoundation (@get_repost)
・・・
Dr Reiner Brentjens do @sloankettering falando um pouco da importância das pesquisas e do trabalho que realizamos para tornar tudo isso possível!
.
.
Juntos somos mais fortes para vencer essa batalha!
.
.
#ardfoundation
.
.
#nyc #newyork #cipriani #saopaulo #foundation #anapaoladiniz #malabopetresort #hope #amor #love #life #vida #fashion #help #cura #combateaocancer #vencerocancer
.
.
@anapaoladiniz @_carlosdacruz_ @cafesantamonica @laisribeiro @reynaldogianecchini @caecoelho @olivobruna @clau_martinez @brunatenorio @heitordrapier @heliocampos @clubhdlifestyle @combatecancer @vencerocancer @malabopetresort 1627213093536706976_38015537

#repost@ardfoundation (@get_repost) ・・・ Dr Reiner Brentjens do @sloankettering falando um pouco da importância das pesquisas e do trabalho que realizamos para tornar tudo isso possível! . . Juntos somos mais fortes para vencer essa batalha! . . #ardfoundation . . #nyc #newyork #cipriani #saopaulo #foundation #anapaoladiniz #malabopetresort #hope #amor #love #life #vida #fashion #help #cura #combateaocancer #vencerocancer . . @anapaoladiniz @_carlosdacruz_ @cafesantamonica @laisribeiro @reynaldogianecchini @caecoelho @olivobruna @clau_martinez @brunatenorio @heitordrapier @heliocampos @clubhdlifestyle @combatecancer @vencerocancer @malabopetresort

Share 0 2
View blankecorporation's Instagram Starting your week - and your tile installations - off with a good foundation is a guarantee for success. Make that foundation Blanke PERMAT - the strongest underlayment on the market! #blanke #permat #underlayment #foundation #onlythestrongsurvive #goblueorgohome 1627213018381230526_2105385199

Starting your week - and your tile installations - off with a good foundation is a guarantee for success. Make that foundation Blanke PERMAT - the strongest underlayment on the market! #blanke #permat #underlayment #foundation #onlythestrongsurvive #goblueorgohome

Share 0 0
View atomystokis's Instagram Good morning you all.. ☕️ Mulakan hari anda dengan bismillah 
.
.
 ITEM - atomy bb cream
.
 RM 50 FREE POSTAGE
.
☘ Ingredients
 Tinted moisturizer
 Anti anging
 Cover blemishes
 Cover Uneven skin tone
 Removes wrinkles
 Water proof ☘ SPF 30 + PA++
.
.
Pm sofea 
⤵️
017-3304208 (whatapp)
.
.
#atomybrand
#atomybbcream
#foundationmurah
#bbcreammalaysia
#atomyjb
#atomykorea 
#atomycosmetics 
#atomymalaysia
#wanita
#makeupmurahmalaysia 
#makeupmurah
#cantik
#artiskorea
#foundation 
#bbcreamkorea 
#bbcreammurah 1627212998676763262_3110565867

Good morning you all.. ☕️ Mulakan hari anda dengan bismillah . . ITEM - atomy bb cream . RM 50 FREE POSTAGE . ☘ Ingredients Tinted moisturizer Anti anging Cover blemishes Cover Uneven skin tone Removes wrinkles Water proof ☘ SPF 30 + PA++ . . Pm sofea ⤵️ 017-3304208 (whatapp) . . #atomybrand #atomybbcream #foundationmurah #bbcreammalaysia #atomyjb #atomykorea #atomycosmetics #atomymalaysia #wanita #makeupmurahmalaysia #makeupmurah #cantik #artiskorea #foundation #bbcreamkorea #bbcreammurah

Share 0 0
View dyxybccream_ana's Instagram Tq beli 
.
POSTAGE EVERYDAY confirm sampai ESOK
.
COD area SEL & KL 
SHAH ALAM SETIA ALAM KLANG KAPAR MERU SG BULOH PUNCAK PERDANA PUNCAK ALAM KUALA SELANGOR SUBANG PETALING JAYA BANGSAR DAMANSARA KL 
.
Whatsapp laju2 takut nanti dah gerak ke tempat lain ☺️.
.
Cepat wasap dan share location tu .
.
0165115088
.
#dyxyijok #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxysetiaalam  #dyxymeru #dyxysgbuloh  #dyxypuncakperdana #dyxy #foundation #glowing #dyxybukitjelutong #resepi #dyxysaujanautama  #dyxyshahalam #dyxyuitm #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #lipstickmatte #dyxylipstick #dyxysubang #dyxybangsar #dyxypj #dyxykl #mua #makeuptutorial #muamalaysia #makeupbased 1627212893735834661_5673796997

Tq beli . POSTAGE EVERYDAY confirm sampai ESOK . COD area SEL & KL SHAH ALAM SETIA ALAM KLANG KAPAR MERU SG BULOH PUNCAK PERDANA PUNCAK ALAM KUALA SELANGOR SUBANG PETALING JAYA BANGSAR DAMANSARA KL . Whatsapp laju2 takut nanti dah gerak ke tempat lain ☺️. . Cepat wasap dan share location tu . . 0165115088 . #dyxyijok #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxysetiaalam #dyxymeru #dyxysgbuloh #dyxypuncakperdana #dyxy #foundation #glowing #dyxybukitjelutong #resepi #dyxysaujanautama #dyxyshahalam #dyxyuitm #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #lipstickmatte #dyxylipstick #dyxysubang #dyxybangsar #dyxypj #dyxykl #mua #makeuptutorial #muamalaysia #makeupbased

Share 0 0
View elysianbeauty_byfatin's Instagram ELYSIAN BANTU MEREKA UNTUK DAPATKAN KULIT YANG SIHAT. . 
Pagi-pagi dah rasa sebak dengan feedback customer . . 
"Wallahi kyum, dah macam macam produk Tiha guna sampai rasa menyesal dan putus asa nak cuba lagi............. "
.
Kepuasan sebenar yang saya dapat bantu orang untuk dapatkan kulit yang sihat. Secara selamat tanpa memudaratkan kulit dan kesihatan customer
.
Lepas 20 hari Tiha dah dapat kesan yang sangat positif dengan penggunaan Ruby Skincare dan Elysian Booster Serum. Memang kalau guna full set kesan dia maksimum.
.
Sebelum jumpa Ruby Skincare dan Booter Serum, Tiha dah habis ribuan ringgit nak sihatkan kulit wajah. Tapi, Tiha tak putus semangat. Tetap bagi peluang pada diri sendiri untuk cuba.. Dan kesannya memang tak menghampakan.
.
Untuk yang nak cuba Ruby dan Booster Serum ni, jangan ragu ragu. Inshaallah Elysian boleh bantu Uolls dengan guide yang betul.
.
Kalau dah biasa guna skincare yang sama, tapi brand je berbeza.. Serik nak guna brand Malaysia lagi? Kena juga beri peluang untuk diri Uolls rasa sendiri kelainan produk kami. Dan berikan peluang pada saya untuk buktikan produk Elysian lain dari yang lain.
.
Memang lain dari yang lain. Ada standard tersendiri. Inshaallah akan terjawab sendiri kenapa harga produk Elysian setanding dengan kualiti. Kualiti mcm mana???
.
Yang dah guna je akan tahu
. . 
Ingat Natural, Ingat Elysian .
. .
.
DM atau Wassap .

.

011-52411089 .
.
COD :USM, GELUGOR, BAYAN BARU, GEORGETOWN, MUAR, Batu Pahat. .
. . 1627211719364793200_5613609548

ELYSIAN BANTU MEREKA UNTUK DAPATKAN KULIT YANG SIHAT. . Pagi-pagi dah rasa sebak dengan feedback customer . . "Wallahi kyum, dah macam macam produk Tiha guna sampai rasa menyesal dan putus asa nak cuba lagi............. " . Kepuasan sebenar yang saya dapat bantu orang untuk dapatkan kulit yang sihat. Secara selamat tanpa memudaratkan kulit dan kesihatan customer . Lepas 20 hari Tiha dah dapat kesan yang sangat positif dengan penggunaan Ruby Skincare dan Elysian Booster Serum. Memang kalau guna full set kesan dia maksimum. . Sebelum jumpa Ruby Skincare dan Booter Serum, Tiha dah habis ribuan ringgit nak sihatkan kulit wajah. Tapi, Tiha tak putus semangat. Tetap bagi peluang pada diri sendiri untuk cuba.. Dan kesannya memang tak menghampakan. . Untuk yang nak cuba Ruby dan Booster Serum ni, jangan ragu ragu. Inshaallah Elysian boleh bantu Uolls dengan guide yang betul. . Kalau dah biasa guna skincare yang sama, tapi brand je berbeza.. Serik nak guna brand Malaysia lagi? Kena juga beri peluang untuk diri Uolls rasa sendiri kelainan produk kami. Dan berikan peluang pada saya untuk buktikan produk Elysian lain dari yang lain. . Memang lain dari yang lain. Ada standard tersendiri. Inshaallah akan terjawab sendiri kenapa harga produk Elysian setanding dengan kualiti. Kualiti mcm mana??? . Yang dah guna je akan tahu . . Ingat Natural, Ingat Elysian . . . . DM atau Wassap . . 011-52411089 . . COD :USM, GELUGOR, BAYAN BARU, GEORGETOWN, MUAR, Batu Pahat. . . .

Share 1 0
View rofhacollection's Instagram Rawat payudaramu dengan Breast cream expand sculpt 

Manfaat produk breast cream expand sculpt 
 Menggunakan breast cream expand sculpt dapat mencerahkan kulit sekitaran payudara
 Breast cream sculpt dapat mengangkat payudara yang kendur
 digunakan sebagai krim pembesar payudara
 mengandung collagen bovine dan multivitamin untuk mengencangkan.

NOTE: Hasil pencapaian pada tiap pasien tidak sama, dan prosesnya bertahap tidak instant ada kalanya yang tak menjadi. Bergantung kepada seseorang ☝ Berminat?
Ws - 0176952611 / 0193565002

#cosmetic
#makeup #makeupforeverfoundation #makeupmurah #morphemalaysiaoriginal #kyliemalaysia #foundationmurah #foundation #missrosefoundation #missrose #masker #mask #collagen #maskermurah #thenudemakeuplook #thenudes #farsalimurahmalaysia #farsalimurah #brushmurah 1627211712276288306_1545619655

Rawat payudaramu dengan Breast cream expand sculpt Manfaat produk breast cream expand sculpt Menggunakan breast cream expand sculpt dapat mencerahkan kulit sekitaran payudara Breast cream sculpt dapat mengangkat payudara yang kendur digunakan sebagai krim pembesar payudara mengandung collagen bovine dan multivitamin untuk mengencangkan. NOTE: Hasil pencapaian pada tiap pasien tidak sama, dan prosesnya bertahap tidak instant ada kalanya yang tak menjadi. Bergantung kepada seseorang ☝ Berminat? Ws - 0176952611 / 0193565002 #cosmetic #makeup #makeupforeverfoundation #makeupmurah #morphemalaysiaoriginal #kyliemalaysia #foundationmurah #foundation #missrosefoundation #missrose #masker #mask #collagen #maskermurah #thenudemakeuplook #thenudes #farsalimurahmalaysia #farsalimurah #brushmurah

Share 0 0
View mf_kosmetikmurah's Instagram ‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️
‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️
‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️ .
berminat ? 
terus whatsapp admin  0177496948
.
postage :- RM8 / SM (bawah 500g)
RM12 / SS (bawah 500g)
.
.
.
.
.
#kosmetikmurah #eyeliner #lipstick #foundation #mascara #eyeshadowpalette #makeuptutorial 1627212156461584101_6213778612

‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️ ‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️ ‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️ . berminat ? terus whatsapp admin 0177496948 . postage :- RM8 / SM (bawah 500g) RM12 / SS (bawah 500g) . . . . . #kosmetikmurah #eyeliner #lipstick #foundation #mascara #eyeshadowpalette #makeuptutorial

Share 0 0
View rofhacollection's Instagram  LATOJA SERUM ================================ Latoja Hyaluronic Acid Rejuvenating Serum
% ORIGINAL LATOJA SERUM DAY & NIGHT

Fungsi Serum Latoja :
 Menegangkan kulit
 Membentuk muka menjadi tirus V-line
 Mengurangkan kedutan kulit (Boleh lihat perubahan dlm 1 hari )
 Melembapkan kulit
 Menghilangkan eyebag
 Mengurangkan lingkaran gelap keliling mata
 Mencerahkan kulit
 Kulit lebih flawless dan glowing
 Menghilangkan parut jerawat dan bintik2 hitam
 Mencerahkan kulit dan tona kulit jadi lebih sekata
  Menganjalkan kulit
 Kulit jadi lebih tegang dan cntik
 Merawat jerawat kronik
 Merawat kulit yg rosak akibat salah pakai produk kosmetik
 Memelihara sel2 kulit drpada bahan2 kimia yg trdapat dlm kosmetik

Sesuai untuk semua jenis kulit. Serum ini terdiri daripada pati yang kaya dengan nutrient, pati ini akan meresap 100% masuk ke sel2 kulit. Merawat kulit anda menjadi flawless dan glowing berseri 

Cara penggunaan DAY NIGHT SERUM LATOJA
1. Cuci muka dengan menggunakan pembersih muka, bilas dengan air panas supaya roma terbuka untuk mendapat kesan yang lebih cepat dan baik.
2. Buka 1 botol serum latoja dan sapu perlahan2 pada kulit muka. (Kalau ada baki boleh simpan dan guna kemudian)
3. Urut muka perlahan2 agar serum resap masuk ke dalam lapisan kulit.Tak perlu bilas.
4. Guna DAY SERUM waktu siang, NIGHT SERUM pula guna waktu malam.

BERMINAT ?
Ws - 0176952611 / 0193565002

#cosmetic
#makeup #makeupforeverfoundation #makeupmurah #morphemalaysiaoriginal #kyliemalaysia #foundationmurah #foundation #missrosefoundation #missrose #masker #mask #collagen #maskermurah #thenudemakeuplook #thenudes #farsalimurahmalaysia #farsalimurah #brushmurah 1627010274778455195_1545619655

LATOJA SERUM ================================ Latoja Hyaluronic Acid Rejuvenating Serum % ORIGINAL LATOJA SERUM DAY & NIGHT Fungsi Serum Latoja : Menegangkan kulit Membentuk muka menjadi tirus V-line Mengurangkan kedutan kulit (Boleh lihat perubahan dlm 1 hari ) Melembapkan kulit Menghilangkan eyebag Mengurangkan lingkaran gelap keliling mata Mencerahkan kulit Kulit lebih flawless dan glowing Menghilangkan parut jerawat dan bintik2 hitam Mencerahkan kulit dan tona kulit jadi lebih sekata Menganjalkan kulit Kulit jadi lebih tegang dan cntik Merawat jerawat kronik Merawat kulit yg rosak akibat salah pakai produk kosmetik Memelihara sel2 kulit drpada bahan2 kimia yg trdapat dlm kosmetik Sesuai untuk semua jenis kulit. Serum ini terdiri daripada pati yang kaya dengan nutrient, pati ini akan meresap 100% masuk ke sel2 kulit. Merawat kulit anda menjadi flawless dan glowing berseri Cara penggunaan DAY NIGHT SERUM LATOJA 1. Cuci muka dengan menggunakan pembersih muka, bilas dengan air panas supaya roma terbuka untuk mendapat kesan yang lebih cepat dan baik. 2. Buka 1 botol serum latoja dan sapu perlahan2 pada kulit muka. (Kalau ada baki boleh simpan dan guna kemudian) 3. Urut muka perlahan2 agar serum resap masuk ke dalam lapisan kulit.Tak perlu bilas. 4. Guna DAY SERUM waktu siang, NIGHT SERUM pula guna waktu malam. BERMINAT ? Ws - 0176952611 / 0193565002 #cosmetic #makeup #makeupforeverfoundation #makeupmurah #morphemalaysiaoriginal #kyliemalaysia #foundationmurah #foundation #missrosefoundation #missrose #masker #mask #collagen #maskermurah #thenudemakeuplook #thenudes #farsalimurahmalaysia #farsalimurah #brushmurah

Share 0 1
View falashainc's Instagram NARS Sheer Glow Foundation
Available Today For Purchase
Whatsapp: 391-8735 
A glowing, natural radiant finish foundation with sheer and buildable coverage that immaculately evens skin tone. Replete with skincare benefits and the NARS Complexion Brightening Formula, it leaves skin hydrated, more luminous, softer and smoother. Used daily, Sheer Glow Foundation improves the skin's brightness and texture. * For normal, normal-to-dry and dry skin types
* Hydrates for softer and smoother skin
* Contains powerful anti-oxidants to protect against damaging free radicals and turmeric extract to improve skin's radiance and tone
* Streamlined packaging with ergonomic twist cap.
* Dermatologist tested. Non-comedogenic. Fragrance free.
* 1.0 Fl. Oz. 30 mL 
Consumer Testing Results:
* 100% skin felt soft and smooth
* 96% evened out skin tone
* 96% would recommend Sheer Glow to a friend .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#makeup #luxe #luxlifestyle #lifestyle #travel #makeupartist #mua #happy #success #money #luxury #influencer  #boutique #instadaily #instafollow #beauty #jamaica #jamaicanmua #instalife #boss #travel #nars #foundation #transformation #bossbabe 1627212134852997020_1942483983

NARS Sheer Glow Foundation Available Today For Purchase Whatsapp: 391-8735 A glowing, natural radiant finish foundation with sheer and buildable coverage that immaculately evens skin tone. Replete with skincare benefits and the NARS Complexion Brightening Formula, it leaves skin hydrated, more luminous, softer and smoother. Used daily, Sheer Glow Foundation improves the skin's brightness and texture. * For normal, normal-to-dry and dry skin types * Hydrates for softer and smoother skin * Contains powerful anti-oxidants to protect against damaging free radicals and turmeric extract to improve skin's radiance and tone * Streamlined packaging with ergonomic twist cap. * Dermatologist tested. Non-comedogenic. Fragrance free. * 1.0 Fl. Oz. 30 mL Consumer Testing Results: * 100% skin felt soft and smooth * 96% evened out skin tone * 96% would recommend Sheer Glow to a friend . . . . . . . . . . . . . . . . . #makeup #luxe #luxlifestyle #lifestyle #travel #makeupartist #mua #happy #success #money #luxury #influencer #boutique #instadaily #instafollow #beauty #jamaica #jamaicanmua #instalife #boss #travel #nars #foundation #transformation #bossbabe

Share 0 6
View mf_kosmetikmurah's Instagram ‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️
‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️
‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️ .
berminat ? 
terus whatsapp admin  0177496948
.
postage :- RM8 / SM (bawah 500g)
RM12 / SS (bawah 500g)
.
.
.
.
.
#kosmetikmurah #eyeliner #lipstick #foundation #mascara #eyeshadowpalette #makeuptutorial 1627212034835212935_6213778612

‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️ ‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️ ‼️ SET MAKE-UP RM13 ‼️ . berminat ? terus whatsapp admin 0177496948 . postage :- RM8 / SM (bawah 500g) RM12 / SS (bawah 500g) . . . . . #kosmetikmurah #eyeliner #lipstick #foundation #mascara #eyeshadowpalette #makeuptutorial

Share 0 0
View lashmeupcollection's Instagram #DealOfTheDay "Bombshell" is only $15  MUA: @ssstephavila 
Lash: Bombshell 1627211736209020554_4675854556

#dealoftheday"Bombshell" is only $15 MUA: @ssstephavila Lash: Bombshell

Share 1 11
View _aishbeauty's Instagram I mean, it ain’t a red dress day every day

Make up details -
-
-
Eyes - @cargocosmetics eyeshadow palette
Lashes - @eylureofficial lashes in ‘exaggerate’
Brows - @sleekmakeup brow kit in ‘dark 818’
Face - Highlighter, Concealer and Contour from Match Stix Trio in ‘Medium 200’ @fentybeauty 
Base - @fentybeauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation in ‘210’
Lips - @lorealmakeup ‘nude gold obsession’ lipstick  with @fentybeauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer in ‘Fenty Glow’
Teeth - @cocoganic charcoal teeth whitening
-
-
#beautyblogger #makeupdetails #maccosmetics #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #nyx #fenty #barrym #sleek #mac #makeuplover #fentycosmetics #mua #highlighter #foundation #rihannastyle #primer #concealer #contour #matchstix #blush #lipstick #mascara #liner #brows #eyeshadow #glitter #makeupart #lashes #instasmile 1624298755045814184_5346082301

I mean, it ain’t a red dress day every day Make up details - - - Eyes - @cargocosmetics eyeshadow palette Lashes - @eylureofficial lashes in ‘exaggerate’ Brows - @sleekmakeup brow kit in ‘dark 818’ Face - Highlighter, Concealer and Contour from Match Stix Trio in ‘Medium 200’ @fentybeauty Base - @fentybeauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation in ‘210’ Lips - @lorealmakeup ‘nude gold obsession’ lipstick with @fentybeauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer in ‘Fenty Glow’ Teeth - @cocoganic charcoal teeth whitening - - #beautyblogger #makeupdetails #maccosmetics #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #nyx #fenty #barrym #sleek #mac #makeuplover #fentycosmetics #mua #highlighter #foundation #rihannastyle #primer #concealer #contour #matchstix #blush #lipstick #mascara #liner #brows #eyeshadow #glitter #makeupart #lashes #instasmile

Share 7 78
View lashmeupcollection's Instagram We're loving this beautiful look on @missmadisonpaige 
Lash: Money Maker (currently on sale for only $17) 1627210739424243413_4675854556

We're loving this beautiful look on @missmadisonpaige Lash: Money Maker (currently on sale for only $17)

Share 1 5
View lovemoro's Instagram Hola mis instaloverscomo estan??
.
.
Yo con mucha fiaca y aprovechando el feriado organiando el maquillaje ordenando y probando esta belleza .
Que me tiene enamoradase trata del"SERUM PERFECT MINIMIZER"de @lucyandersoncosmetica .
Del cual para hacerle frente a los cambios de estación y vivir 
el verano a pleno con la piel satinada e hidratada Lucy Anderson desarrolló “Perfect Minimizer”, un sistema de 
tratamiento que matifica, hidrata y minimiza los poros. 
Me encanta esta linea sinceramente ya que es hipoalargenica y siento protegida y cuidada a mi piel.@bsaspress
.
.
Ahora hablemos del serum!!
.
SERUM MATIFICANTE 
Formulado para matificar y disminuir el tamaño de los poros manteniendo la piel equilibrada, este serum controla 
el brillo hasta por 8 horas y aporta una sensación aterciopelada y sedosa. Se restaura el balance de la piel del 
rostro. 
Y su precio sugerido es de: $494 .
Lo estoy amando mucho 
Ustedes ya lo probaron??
.
.
#makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #TFLers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful 1627211809893200213_2099286944

Hola mis instaloverscomo estan?? . . Yo con mucha fiaca y aprovechando el feriado organiando el maquillaje ordenando y probando esta belleza . Que me tiene enamoradase trata del"SERUM PERFECT MINIMIZER"de @lucyandersoncosmetica . Del cual para hacerle frente a los cambios de estación y vivir el verano a pleno con la piel satinada e hidratada Lucy Anderson desarrolló “Perfect Minimizer”, un sistema de tratamiento que matifica, hidrata y minimiza los poros. Me encanta esta linea sinceramente ya que es hipoalargenica y siento protegida y cuidada a mi piel.@bsaspress . . Ahora hablemos del serum!! . SERUM MATIFICANTE Formulado para matificar y disminuir el tamaño de los poros manteniendo la piel equilibrada, este serum controla el brillo hasta por 8 horas y aporta una sensación aterciopelada y sedosa. Se restaura el balance de la piel del rostro. Y su precio sugerido es de: $494 . Lo estoy amando mucho Ustedes ya lo probaron?? . . #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #tflers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful

Share 1 11
View mua_beccax's Instagram  1625667577992023044_6215468091
Share 3 21
View mua_beccax's Instagram hair n makeup on my pretty friend mere  1624876856225686816_6215468091

hair n makeup on my pretty friend mere

Share 2 14
Load More